علی نظری در بازدید از بخشهای مختلف مجتمع آزمایشگاهی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان اظهار کرد: دانشکدهها از جمله کشاورزی و منابع طبیعی باید بتوانند از ظرفیتهای مختلف موجود در بودجههای کشوری و استانی با گسترش همکاریها و ارتباطات بین دانشگاه و سایر سازمانها و بخشهای جامعه، به خوبی استفاده کنند تا خودشان بتوانند منبع درآمدزایی برای دانشگاه بشوند.
وی با بیان اینکه اعضای هیئت علمی دانشکدهها از ظرفیتهای بسیار مهم نخبگانی و انسانی استان هستند و بایستی راهکارهای علمی و عملیاتی برای کاستن از نظام مسائل دانشگاه و استان ارائه کنند، بیان کرد: در مباحث مختلف از جمله مباحث آزمایشگاهی و مالی نیز بایستی به سوی نهادینه شدن روشهای کاملاً شفاف، نظاممند و فناورانه برویم و همه مراحل از جمله موضوعات مربوط به اعلام نیازهای مالی برای رفع کمبودهای آزمایشگاهی به صورت کاملاً دقیق و مبتنی بر عدد و رقم، بیان و پیگیری شوند تا بتوانیم یک ارزیابی دقیق در اختیار داشته باشیم.
اقدام جدید برای استفادهی همه گروهها از تجهیزات آزمایشگاهی و مواد شیمیایی
در ادامه این بازدید رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان عنوان کرد: با تدابیر انجام شده و تصویب شورای پژوهشی دانشکده برای رفع مشکل کمبود مواد شیمیایی، این مواد به صورت متمرکز در اختیار آزمایشگاه قرار گرفتند تا همه گروهها بتوانند براساس یک روال منظم از آنها استفاده کنند.
سعید محمدزاده اضافه کرد: یکی دیگر از مشکلاتی که رفع شد این بود که هر گروه تجهیزات خاص خودش را داشت و امکان استفاده سایر گروهها از این تجهیزات، گاهی اوقات سخت میشد؛ به همین خاطر در حال حاضر تجهیزات گروهها به صورت متمرکز مدیریت میشوند و امکان استفاده همه گروههای آموزشی از این تجهیزات فراهم شده است.
وی اظهار کرد: از دیگر کمبودها و مشکلات این است که مجتمع آزمایشگاهی نیاز به سیستم خنککننده دارد که در حال تلاش هستیم این مشکل نیز رفع شود.
رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، تصریح کرد: برگزاری اینگونه نشستها که خوشبختانه رئیس دانشگاه، همواره از آنها استقبال کرده است باعث میشود مشکلات موجود توسط اعضای هیئت علمی در فضایی رو در رو با رئیس دانشگاه مطرح شود.
انتهای پیام
نظرات