• شنبه / ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۳:۱۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401031409920
  • منبع : نمایندگی خوزستان

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور:

امام راحل، تجملات و دور شدن از ساده زیستی را سم مهلک می‌دانستند

امام راحل، تجملات و دور شدن از ساده زیستی را سم مهلک می‌دانستند

ایسنا/خوزستان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور خوزستان گفت: امام راحل تجملات، دوری از ساده‌زیستی و دور شدن از کوخ نشینان و زندگی مردمی که در شهرها و روستاها زندگی می‌کنند را سم مهلک می‌دانستند.

حجت‌الاسلام جعفر علوی‌کیا در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به توصیه‌های امام خمینی(ره) درباره شیوه زیست و تعامل کارگزاران حکومت اسلامی با مردم اظهارکرد: در فرمایشات امام راحل نکاتی وجود دارد که شاید برخی از ما آنها را صرفا به یک گزاره اخلاقی برای کارگزاران تنزل دهیم و کارکرد اجتماعی و نگاه حکومتی به آنها نداشته باشیم و آن توصیه به ساده زیستی برای کارگزاران نظام اسلامی است.

وی با بیان این که این توصیه‌ها به طور دقیق در فرمایشات مقام معظم رهبری نیز وجود دارد و امام خمینی(ره) در طول ۱۰ سال زعامت خود بر حکومت اسلامی این توصیه‌ها را نسبت به مسئولان مطرح می‌کردند، ادامه داد:  امام راحل تجملات، دوری از ساده‌زیستی و دور شدن از کوخ نشینان و زندگی مردمی که در شهرها و روستاها زندگی می‌کنند را سم مهلک می‌دانستند. امام در جایی فرمودند: «دولت ما یک دولت کاخ‌نشین نیست. آن روزی که دولت ما توجه به کاخ پیدا کرد، آن روز است که باید ما فاتحه دولت و ملت را بخوانیم. آن روزی که رئیس جمهور ما خدای نخواسته، از آن خوی کوخ نشینی بیرون برود و به کاخ نشینی توجه بکند، آن روز است که انحطاط برای خود و برای کسانی که با او تماس دارند پیدا می‌شود. آن روزی که مجلسیان خوی کاخ نشینی پیدا کنند خدای نخواسته، و از این خوی ارزنده کوخ نشینی بیرون بروند، آن روز است که ما برای این کشور باید فاتحه بخوانیم. ما در طول مشروطیت از این کاخ نشینها خیلی صدمه خوردیم.»

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور خوزستان تصریح کرد: اگر امروز شاهد هستیم ‌که مسئولان از مردم عادی فاصله گرفته‌اند و بر خلاف منافع عمومی تصمیم می‌گیرند و مشی می‌کنند برای این است که متاسفانه ما توصیه‌های امام را در این عرصه کنار گذاشته‌ایم. زمانی که مملکت ما گرفتار جنگ تحمیلی شد و ما یک دفاع مقدس را به امامت امام و حضور مردان مخلص و زنان ایثارگر به دنیا نشان دادیم، مسئولان عموما مشی ایثارگرانه و به دور از تجملات در مدیریت خود داشتند. مردم احساس نمی‌کردند که مسئولان از آنها جدا هستند. لذا ما سال‌های اول جنگ از حیث معیشتی و اقتصادی دچار مضیقه و فشار بودیم، تمام امورات کشور باید برای مقابله با دشمن بسیج می‌شد، لذا معیشت مردم به ویژه مردم خوزستان آن زمان سخت بود. چرا مردم تحمل می‌کردند و با نظام اسلامی همراهی می‌کردند؟ چرا مردم، هرچه داشتند در کف اخلاص تقدیم می‌کردند؟ اما یک وقت می‌بینیم که رئیس دولت برای مشکلات مالی، اعلام می‌کند و از مردم می‌خواهد که به طور اختیاری از یارانه بگذرید و به دولت کمک کنید، اما اکثریت مردم این دعوت دولت را اجابت نکردند. آیا خلق و خوی مردم عوض شده است؟ آیا آرمان‌ها و اهداف مردم تغییر کرده است؟ این مردم همان مردم هستند که در عرصه‌های سخت خوش می‌درخشند.

علوی‌کیا در ادامه گفت: برخی از مسئولان ما هستند که تغییر کرده‌اند. مسئولان مانند مردم زندگی می‌کردند، به توصیه‌های امام دقت می‌شد. مسئولان ما در کاخ نمی‌زیستند و روحیه و سلوک متکبرانه و مستبدانه نداشتند، اما وقتی توصیه‌های امام به فراموشی سپرده شد، بعد از جنگ تحمیلی، از خودگذشتگی و مدیریت ایمان، جای خود را به منفعت طلبی داد، مسئولان از مردم جدا شدند و لذا مردم به آنها اعتماد نمی‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه باید به توصیه‌های امام برگردیم و نصایح ایشان را عملیاتی کنیم، افزود: مردم هم باید چنین کنند و با انتخاب مسئولانی که مانند خودشان هستند، به اصلاح این وضع کمک کنند و به مسئولان منفعت‌طلب، نه بگویند. مخصوصاً جوانان دقت کنند کسانی که از حقوق جوانان حرف می‌زنند، اما واقعاً کاری برای انجام دادن ندارند، بلکه از مردم عادی فاصله دارند، بشناسند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور خوزستان تصریح کرد: مگر نه این است که بر اثر همین منفعت طلبی مسئولان است که عده‌ای از خانواده‌های آبادانی در ریزش ساختمان متروپل مظلومانه از بین ما رفتند؟ مگر این غیر از بی توجهی به توده‌های مردم بود؟ گرچه حادثه متروپل ناگوار است و ما را به خود مشغول می‌کند، اما توجه داریم که در سال، چندین برابر کشته‌شده‌های این ساختمان، با خودروهای بی کیفیت در جاده‌ها کشته می‌شوند؟ باز منفعت‌طلبی و دوری از توده مردم باعث می‌شود این مشکل حل نشود. رسانه‌ها باید درست عمل کنند. جوانان ما باید چشم خود را باز کنند و درست عمل کنند که ان شاءالله آرمان امام و نصایح امام فراموش نشود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha