علیاکبر نظری در گفتوگو با ایسنا، با تاکید بر لزوم شکلگیری بانک اطلاعاتی ساختمانهای فرسوده و ناایمن توسط شهرداری و سازمان آتش نشانی همدان، اظهار کرد: متاسفانه شهرداری در این زمینه قصور دارد و با وجود ارسال صورتجلسه از سه ماه پیش و سه پیوست پس از آن به این امر بی توجه است.
وی با اشاره به اینکه تقاضا داریم شهردار به نامههای ارسالی توجه و زمینه اجرای اقدامات لازم را فراهم کند، افزود: اگر مدیریت شهری در این موضوع درست وارد نشود قطعا آسیبهایی را خواهیم دید بنابراین شهرداری باید موارد را بررسی و ایرادها را تا حد ممکن رفع کند.
نظری با بیان اینکه شهرداری در صورت بروز واقعه ناگوار باید پاسخگو باشد، اظهار کرد: شکلگیری بانک اطلاعات ساختمانهای فرسوده و ناایمن باعث دسترسی راحت به اطلاعات ساختمانهاست، از طرفی در بازار همدان پاساژهایی مثل استقلال و قدس که دسترسی کمتری به آنها هست باید مورد توجه ویژه باشد تا شاهد آسیبهای بعدی نباشیم.
وی در ادامه درباره انتخاب همدان به عنوان شهر تابآور گفت: آنچه در تعریف شهرهای تابآور از طرف وزارت کشور آمده در همدان انجام شده بنابراین شهر همدان نسبت به دیگر شهرها برتری دارد و به عنوان الگوی شهر تابآور معرفی شده است که البته در این مورد نقدهایی هم وارد است و کم و کاستیهایی وجود دارد.
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان در پایان یادآور شد: شهر تابآور شاخصههایی دارد و ابتدا باید اقدامات پیشگیرانه انجام و زیرساختهایی فراهم شود که این کارها تا اندازهای در همدان صورت گرفته است.
انتهای پیام
نظرات