به گزارش ایسنا، جلال میرزایی، مجری طرح در توضیح این محصول گفت: در ایستگاههای پمپاژ و خط انتقال سدها و منابع ذخیره آب همیشه با پدیدهای به اسم رسوب و انواع آلایندگیهای زیست محیطی مواجهیم که باعث ایجاد اختلال در روند کار شده و موجب صدمات جبرانناپذیر به تأسیسات و به تبع آن محیط زیست میشود. برای رفع این مشکل «دستگاه رسوب گیر انواع آلایندگی جلبکی و رسوبی» طراحی و نمونه آزمایشی آن ساخته شده است.
میرزایی خاطرنشان کرد: «دستگاه رسوب گیر انواع آلایندگی جلبکی و رسوبی» میتواند باعث کاهش صدمات به تأسیسات فنی و زیست محیطی و سالم نگه داشتن ورودی تأسیسات ایستگاههای آب شده و بسیار مثمرثمر باشد.
وی با بیان این که این وسیله در ورودی انواع ایستگاههای پمپاژ آب و سدها و انواع منابع ذخیره آب نصب میشود، تصریح کرد: سوراخهای بدنه محفظه استوانهای شکل از جنس استیل ضد زنگ در ایستگاههای پمپاژ آب با ورود آب به داخل این محفظه به عنوان یک فیلتر عمل میکنند، با توجه به سختی آب ناحیه مورد نظر این سوراخها بعد از مدتی رسوب کرده و این رسوبها مانع عبور آب میشوند؛ دستگاه رسوبگیر با توجه به طراحیای که روی آن صورت گرفته، در خارج از بدنه این فیلتر و حول محور استوانه طبق برنامهریزی در ساعت مشخصی اقدام به پاک کردن فیلتر بدون حضور اپراتور یا شخص میکند. در واقع یکی از مهمترین مزیتهای این دستگاه، عدم حضور اپراتور و نصب در اعماق ایستگاههای پمپاژ است.
میرزایی با بیان اینکه نمونه آزمایشی این محصول در ایستگاههای پمپاژی نصب شده است، گفت: کارآیی آن قابل قبول و منحصر به فرد است. مکانیزم فعالیت دستگاه، مانع جمع شدن، تکثیر و تشکیل هر نوع جلبک، رسوب املاح آب در محل ایستگاههای پمپاژ میشود که از لحاظ زیست محیطی یک شاهکار به حساب میآید.
وی با بیان این که قرار است نمونه آزمایشی این محصول در رویداد ملی "عصر امید" دانشگاه آزاد اسلامی به نمایش گذاشته شود، تأکید کرد: تمام دستگاههای مصرف کننده طرحهای آبرسانی، آب شرب، کشاورزی، شرکتها و کارخانجات صنعتی و تولیدی میتوانند از مشتریان بازار هدف این طرح تلقی شوند.
به گزارش ایسنا، نمایشگاه و رویداد ملی "عصر امید" با محوریت هزار گروه پژوهشی و زیرساخت، هزار ایده و استارتآپ و هزار شرکت فناور و خلاق، ۸ تا ۱۱ خرداد ماه امسال در محل مصلای امام خمینی(ره) برگزار میشود.
انتهای پیام
نظرات