مهسا قادری، مدیر ارتباط با صنعت این شرکت در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه پلتفرم کاریابی این شرکت مدت ۱۹ سال است که پل ارتباطی میان شرکتها و کارجویان است، گفت: به واسطه ارتباطی که میان شرکتها و کارجویان ایجاد شد، احساس کردیم شکافی میان خروجیهای دانشگاهها و نیاز صنایع وجود دارد.
وی دلیل این شکاف را به دلیل پایین بودن مهارتهای نرم و سخت دانشجویان دانست و اظهار کرد: دانشجویان در دانشگاهها مهارتهای مورد نیاز برای کار در صنایع را نمیآموزند؛ از این رو صنایع مجبور هستند با صرف هزینههایی، آموزش مهارتهای مورد نیاز دانشجو را بپردازند تا دانشجویان در حوزههای مورد نیاز، کارآمد باشند.
قادری ادامه داد: به همین دلیل پلتفرمی را ایجاد کردیم تا دانشجویان و کارجویان به اطلاعاتی در زمینههایی چون زمینه شغلی، مسیری که باید طی کنند و مهارتهای مورد نیاز دست یابند.
مدیر ارتباط دانشگاه با صنعت این شرکت فرصتهای شغلی و کارآموزی را از دیگر اطلاعات ارائه شده در این پلتفرم کاریابی نام برد و یادآور شد: اگر فردی مسیر شغلی خود را نمیداند و مطلع نیست که اولین گامهای خود را باید از کجا بردارد، ما تستهای استعدادسنجی و آزمونهایی را بر روی سایت این پلتفرم بارگذاری کردیم تا به دانشجویان دید لازم را در این حوزه ارائه دهیم.
قادری با بیان اینکه این بخش سایت، بر اساس توانمندی و ویژگیهای شخصیتی، کارجویان را راهنمایی میکند که در کدام مسیر قرار گیرند، خاطر نشان کرد: این تستها در این پلتفرم وجود دارد و کاربران میتوانند با وارد شدن در پرونده اشتغال خود، مشاهده کنند مشاغل مربوط به رشتههای تحصیلیشان کدام است.
وی دسترسی ادمین دانشگاه به اطلاعات دانشجویان برای کاریابی را از دیگر مزایای این پلتفرم عنوان کرد و گفت: ادمین دانشگاه علاوه بر آنکه میتواند مشاهده کند که دانشجویان مسیر درستی را انتخاب میکنند، در صورتی که دانشجویان در مسیر خود دچار مشکلاتی شوند، میتواند به آنها مشاوره دهد.
قادری خاطر نشان کرد: علاوه بر آن از این طریق، دانشگاه میتواند بر روند اشتغال دانشجویان و دانش آموختگان رصد و مشاهده کند دانشجویان کدام یک از رشتهها با سرعت بیشتری جذب بازار میشوند.
مدیر ارتباط دانشگاه با صنعت این شرکت تاکید کرد: تاکنون ما با ۱۸ دانشگاه همکاری داریم، ضمن آنکه سالیانه حدود ۲۵ هزار فرصت شغلی بر روی سایت قرار میگیرد. کلیه فرصتهای شغلی که بر روی کلیه سایتها قرار میگیرند بر اساس الگوریتم هوشمندی که در این پلتفرم قرار دارد، جمع آوری و به پروند اشتغال متقاضیان وارد میشود.
انتهای پیام
نظرات