• دوشنبه / ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۹:۱۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401022617824
  • خبرنگار : 50225

غلظت گرد و غبار دشت آزادگان، ۴۲ برابر حد مجاز

غلظت گرد و غبار دشت آزادگان، ۴۲ برابر حد مجاز

ایسنا/خوزستان مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: میزان غلظت گرد و خاک در هوای دشت آزادگان در ساعت ۱۸ امروز دوشنبه به بیش از ۴۲ برابر حد مجاز رسید.

شهریار عسگری در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص میزان آلاینده‌های پدیده گرد و خاک روز گذشته، اظهار کرد: در پی وقوع گرد و غبار در استان خوزستان، طبق آخرین اندازه‌گیری‌ها تا ساعت ۱۸ دوشنبه (۲۶ اردیبهشت‌ماه) میزان ذرات ریزگردها در هوای دشت آزادگان ۶۳۳۷ میکروگرم در متر مکعب بوده است.

وی افزود: با توجه به اینکه میزان مجاز آلاینده‌ها در هوا ۱۵۰ میکروگرم بر مترمکعب است، غلظت گرد و غبار در دشت آزادگان به بیش از ۴۲ برابر حد مجاز رسیده است.

مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: میزان غلظت آلاینده‌های گرد و غبار در شوش نیز ۲۰۶۰، حمیدیه ۱۹۱۹،  آبادان ۱۲۱۴، شوشتر ۲۷۶، هندیجان ۲۳۷، امیدیه ۲۱۲، بندر امام (ره) ۱۶۸، اهواز ۱۹۵،  بهبهان ۱۵۹، ایذه ۱۵۸و ماهشهر ۱۵۶ میکروگرم در مترمکعب اندازه‌گیری شده است.

وی افزود: بدین ترتیب غلظت گرد و غبار در شوش به بیش از ۱۳ برابر حد مجاز، در حمیدیه به بیش از ۱۲ برابر حد مجاز و در آبادان به بیش از هشت برابر حد مجاز رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha