• یکشنبه / ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۰۸:۲۵
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1401022516233
  • خبرنگار : 71623

رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی پاسخ داد

تکلیف قیمت تالارها با اعمال قیمت‌های جدید

تکلیف قیمت تالارها با اعمال قیمت‌های جدید

رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران ضمن ابراز مخالفت با مراسم تجملاتی، گفت: هیچ واحدی حق ندارد بدون هماهنگی با اتحادیه نرخ‌ها را افزایش دهد و تا این لحظه هم هیچ قیمت جدیدی اعلام نکردیم و اعلام هم نخواهیم کرد.

به گزارش ایسنا،  چهارشنبه شب، مبلغ کمک معیشتیِ واریز شده بابت ماه اول، از ساعات پایانی قابل برداشت و از پنجشنبه قیمت جدید روغن، مرغ، تخم مرغ و لبنیات اعمال شد.  

در این رابطه خسرو ابراهیمی نیا در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت نرخ نامه تالارها بعد از این تغییرات، با تأکید بر اینکه همه نرخ های تالارها باید با نظر کارشناسی اتحادیه باشد، اظهار کرد: مهمانان تالارهای پذیرایی نرخ‌نامه دارند که باید مهر اتحادیه بر آن درج شده باشد.

وی در پاسخ به سوالی درباره تعیین تکلیف نرخ نامه بعد از اعمال قیمت‌های جدید چهار کالای اساسی، اظهار کرد: تا این لحظه هیچ قیمت جدیدی اعلام نکردیم و اعلام نخواهیم کرد.

ابراهیم نیا افزود: سعی می‌کنیم همراه با دولت آرامش بازار را حفظ کنیم و به همکاران هم توصیه کردیم تا جایی که می‌توانند نرخ‌ها را بالا نبرند.

رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران با تاکید بر اینکه هیچ واحدی حق ندارد بدون هماهنگی با اتحادیه نرخ‌ها را افزایش دهد، گفت: سعی ما فراهم کردن شرایط برای ازدواج آسان جوانان است.

اتحادیه: با مراسم‌ تجملاتی مخالفیم

وی در پاسخ به سوالی درباره محدوده هزینه‌های یک مجلس عروسی نیز گفت: ممکن است فردی برای مراسم عروسی کیک، شیرینی و چای را خودش بیاورد و یک مراسم دو ساعته داشته باشد که فقط باید ورودی سالن پرداخت کند. چنین مراسمی با یک تا دو میلیون تومان قابل برگزاری است. همچنین ممکن است فردی با یک نوع غذا و سالاد و نوشابه مراسم برگزار کند که نفری حدود ۷۰ تا ۱۰۰ هزار تومان تمام می‌شود. اما اگر فردی بخواهد انواع قهوه، ماهی، بوقلمون و غیره برگزار کند که این اسراف است و در فرهنگ ما نیست.

ابراهیم نیا افزود: ممکن است عروس و دامادی به دنبال برگزاری مراسم بیرون شهر باشند، ۱۰۰ میلیون تومان پول فیلمبردار بدهد، در تمام شهر آتش بازی راه بیندازد، کالسکه‌های تشریفاتی داشته باشد و تحت تاثیر هژمونی فرهنگی باشد که ما ۱۰۰ درصد با آن مخالف هستیم، گناه تالاردار نیست. بنابراین قیمت حداکثری وجود ندارد. فقط تاکید این است که قیمت حتما باید از سوی اتحادیه کارشناسی شده باشد.

گفتنی است از روز پنجشنبه، ۲۲ اردیبهشت، قیمت هر کیلو مرغ گرم برای مصرف کننده ۵۹ هزار و۸۰۰ تومان و هر کیلوتخم مرغ  ۳۹ هزار و۸۰۰ تومان، است. همچنین قیمت روغن مایع  ۸۱۰ گرمی سرخکردنی برای مصرف کننده به ۶۲ هزار تومان و روغن مایع آفتاب گردان ۸۱۰ گرمی پخت و پز به ۶۳ هزار تومان رسید.

 در لبنیات نیز قیمت هر کیلو شیر خام ۳.۲ درصد چربی درب دامداری ۱۲ هزار تومان، شیر نایلونی ۹۰۰‌ گرمی کم چرب برای مصرف کننده ۱۵ هزار تومان، شیر پاستوریزه بطر یک لیتری کم چرب ۱۸ هزار تومان، ماست دبه‌ای ۲.۵ کیلویی کم چرب ۴۹ هزار و۸۰۰ تومان، پنیر UF نسبتا چرب ۴۰۰ گرمی ۳۷ هزار تومان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha