حجتالاسلام مجتبی نظری روز چهارشنبه، ۲۱ اردیبهشت، در یادوارهی سرداران و شهدای سنگرسازان بی سنگر «تیپ مهندسی و رزمی ۵۷ فجر جهاد سازندگی آذربایجان شرقی» اظهار کرد: امام خمینی(ره) جهادگران سازندگی را با عناوینی چون «سنگرسازان بیسنگر» و «فرزندان عزیز جهادیام»، خطاب کردهاند که غیرممکن را ممکن ساختند.
وی ادامه داد: جهادگران سازندگی از اسلامی دفاع کردند که اسلام پابرهنگان بود نه اسلام غریبهها و شما یادگاران جهادسازندگی باید این آموزه را به مسئولان فعلی نیز یاد دهید که انقلاب اسلامی متعلق به پابرهنگان است.
نظری یادآور شد: رهبر معظم انقلاب، مدیریت جهادی را نمونهی کامل شیوهی نوین مدیریتی یادکردهاند و مدیر جهادی کسی نیست که بعد از اتمام ساعت اداری، محل کارش را ترک کرده و به فکر حل مشکلات مردم نباشد و باید مثل شهیدان شبانه روز کار کرده و بند پوتین خود را باز نکند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره قسمتهایی از وصیتنامهی شهید سلیمانی، خاطرنشان کرد: شهید سلیمانی خطاب به همهی ما گفته است که فرزندان خود را با نام و تصاویر شهدا آشنا کنیم و به خانوادهی شهدا به چشم ادب نگاه کنیم.
وی گفت: سردار سلیمانی شهدا را بزرگترین پشتیان خود میدانست اما متاسفانه اکنون کار به جایی رسیده است که فرزندان شهدا نمیتوانند بگویند که فرزند شهید هستند و فرهنگ ما به سمتی رفته است که کسی جرات نمیکند با بیحجابی و سگبازیها مقابله کند.
حجت الاسلام نظری خطاب به جانبازان و پیشکسوتان عرصهی جهاد و شهادت نیز گفت: تا زنده هستید باید این فرهنگ را به نسل جوان منتقل کنید؛ امروز بعضی از جانبازان حتی نمیتوانند داستان جانبازی خود را به فرزندش نیز تعریف کند و علت اصلی این است که نتوانستیم آنطور که باید جایگاه والای شهدا را به نسل جوان روشن کنیم.
جهاد سازندگی یکی از نهادهای برخاسته از بطن انقلاب است
مسئول حوزهی نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی نیز طی سخنانی گفت: جهادسازندگی یکی از نهادهای برخاسته از بطن انقلاب است که در ۲۷ خرداد ۱۳۵۸ به فرمان امام خمینی(ره) شکل گرفت.
حجت الاسلام مجید نجفی ادامه داد: ماموریت اصلی جهاد سازندگی محرومیت زدایی روستاها بود که جوانان انقلابی به ندای امام لبیک گفته و کارهای بزرگی را انجام دادند؛ اما در دوران هشت سال دفاع مقدس ماموریت جهاد غیر از ماموریت اصلی، کمکرسانی در جبهههای حق علیه باطل نیز بود و جهادسازندگی در دفاع مقدس نیز دوشادوش رزمندگان اسلام کارهای بزرگی انجام داد.
وی افزود: تشکیل ستاد پشتیبانی جنگ جهت ارسال کمکهای مردمی به جبهه، انجام تحقیقات و کارهای مهندسی و امور فنی از جمله پلسازی، جادهسازی و...، نهضت سنگرسازی که منجر به اخذ مدال افتخار «سنگرسازان بیسنگر از سوی امام خمینی(ره)» شد و همچنین انجام سایر خدمات بهداشتی، درمانی و ... از جمله اقدامات مهم و ماندگار جهادسازندگی در دوران جنگ تحمیلی بود.
به گزارش ایسنا، مسئول حوزهی نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی در خاتمه یادآور شد: نتیجهی اقدامات و کارهای ماندگار جهادگران استان در جنگ تحمیلی، تقدیم ۱۲۱ شهید به انقلاب، ۴۹۲ جانباز و ۵۷ آزاده بود.
انتهای پیام
نظرات