• سه‌شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۳:۵۱
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1401022013025
  • خبرنگار : 71442

گفت‌وگو با مجری «صف اول»:

«نگاه یک» حذف نشده، فقط اسم و مجری‌اش تغییر کرده

«نگاه یک» حذف نشده، فقط اسم و مجری‌اش تغییر کرده
حضور وزیر علوم در برنامه «صف اول»

مجری برنامه «صف اول» جایگزینی این برنامه به جای «نگاه یک» و تصمیمات معاونت سیاسی صداوسیما در راستای این اقدام را جلوگیری از موازی‌کاری‌ها عنوان و درباره‌ی آن توضیحاتی را مطرح کرد.

با تصمیم معاونت سیاسی برنامه «نگاه یک» شبکه اول، پس از دو دهه پخش، جای خود را به «صف اول» داد. این برنامه با ساختار گفت‌وگو هر روز از شبکه‌ خبر پخش می‌شود و شنبه شب‌ها از شبکه یک سیما هم روی آنتن می‌رود.

بیشتر بخوانید:

چرا «نگاه یک» پس از ۲۱ سال تعطیل شد؟

حسن عابدینی در گفت‌وگویی با ایسنا درباره جایگزینی «صف اول» با «نگاه یک» با بیان اینکه «صف اول» برنامه‌ای است که بر اساس محفل‌های خبری روز درباره‌ی آن تصمیم‌گیری می‌شود، توضیح داد: معاونت سیاسی تلاش می‌کند تا کنداکتور هوشمندی را با حذف موازی‌کاری‌ها طراحی کند؛ بنابراین این اقدام نیز در پی جایگزین کردن «صف اول» با برنامه‌هایی صورت گرفت که در این حوزه روی آنتن قرار می‌گرفتند.

سرپرست خبرگزاری صداوسیما خاطرنشان کرد: «در برنامه «صف اول» تلاش می‌شود بالاترین مقام‌های یک حوزه برای پاسخگویی حاضر شوند و راهبردهای خودشان را نسبت به آن موضوع بیان کنند؛ به عنوان مثال زمانی که طرح بیمه همگانی در همان موقع اعلام می‌شود، ما ترجیح می‌دهیم و تلاش می‌کنیم تا وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی را مقابل دوربین بیاوریم و به بهانه‌ی آغاز اجرای بیمه همگانی به اجرای راهبردها و تصمیم‌ها و البته سیاست‌های این حوزه بپردازیم. یا وقتی که رتبه‌بندی معلمان در دولت در دست بررسی است، تلاش می‌کنیم تا وزیر آموزش و پرورش را بیاوریم و همان شب درباره‌ی مساله صحبت کنیم و از کم و کیف قضایا مطلع شویم. همچنین درباره‌ی موضوعات روزی که اتفاق می‌افتد، تلاش می‌کنیم تا با بالاترین مقامی که در آن حوزه وجود دارد، گفت‌وگو کنیم و در نتیجه بنا به موضوعات مختلف با بالاترین مقامات تصمیم‌گیر صحبت می‌کنیم.»

وی درباره تعطیلی برنامه «نگاه یک» نیز توضیح داد: این برنامه هفته‌ای یک روز روی آنتن می‌رفت، در صورتی که برنامه «صف اول» هر شب روی آنتن می‌رود. «نگاه یک» در طول ایام نوروز و رمضان روی آنتن نمی‌رفت به دلیل اینکه جدول پخش شبکه اول در این ایام متفاوت بود. بر این اساس خود به خود از اسفند ماه تاکنون روی آنتن نرفته بود در صورتی که شبکه خبر به دلیل ماهیت خبری که دارد، کنداکتورش تابع تحولات روز است و کنداکتور سیالی دارد که روزانه ممکن است چندین بار آنتن شکسته شود و به موضوعات خبری بپردازد؛ بنابراین از جهت ماهیت، شبکه خبر با ماهیتی که شبکه یک سیما دارد، بسیار متفاوت هستند. ما در شبکه خبر به موضوعات غیرخبری نمی‌پردازیم اما شبکه یک شبکه‌ای عمومی است. شبکه خبر اگر هم مستندی پخش می‌کند آن هم باید از محفل خبری روز برخوردار باشد. بنابراین تفاوت‌های زیادی با هم دارند. 

عابدینی با تاکید بر به‌روز بودن برنامه «صف اول» ادامه داد: زمانی که شاهد این هستیم که برنامه‌ای حدود یک ماه و نیم تولید نشده، اگر سالی دو ماه پخش نشود، طبعا نمی‌تواند با مخاطبش ارتباط برقرار کند؛ در صورتی که در حال حاضر یکی از راهبردهایی که معاونت سیاسی مد نظر قرار داده حذف موازی‌کاری‌هاست.

مجری «صف اول» در پایان با تاکید بر اینکه برنامه «نگاه یک» تعطیل یا حذف نشده است، گفت: ممکن است عنوان آن تغییر کرده باشد؛ یعنی در آن ساعت برنامه گفت‌وگو محوری را داریم که هم از شبکه خبر و هم از شبکه یک پخش می‌شود که جنبه‌ی خبری دارد؛ بنابراین حذفی صورت نگرفته است. برنامه‌ها ممکن است در گذر زمان ساختارشان، اسمشان و مجریانش تغییر کنند که موضوعی عادی است و هر برنامه‌ای ممکن است بعد از گذر زمان دچار تحول شود.

انتهاپیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۲-۲۰ ۲۱:۲۵

یک نفر لطفاً به ایشون بگه که وقتی اسم، مجری، تهیه‌کننده و باقی عوامل یک برنامه عوض می‌شه و تنها ساعت و الگوی کارش باقی می‌مونه، اسمش می‌شه حذف و جایگزین‌کردن. البته نه به دلیلِ کیفیت یا مضمونِ اثر، بلکه تصاحب زحمتی که دیگران کشیدن تا اثری جا بیفته و مخاطب خودشو بیابه.