به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، لبنیات، شیر، فرآوردههای تخمیری شیر، پنیر، کشک، دوغ، کره و خامه محصولات لبنی است که در این شماره نشریه مطالبی درباره آن میخوانیم.
گامافود با مدیرمسئولی جواد جوادیان و سردبیری محمدامین جعفری منتشر میشود و علاقهمندان برای دریافت نسخه الکترونیکی این نشریه میتوانند به آدرس http://fasau.ac.ir/fa/page/187/%D9%86%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات