• یکشنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۲۱:۵۸
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1401021811557
  • خبرنگار : 71431

رییس جمعیت هلال احمر خبر داد:

تاکید بر گسترش روابط بین‌المللی هلال احمر / تقویت ناوگان لجستیک

تاکید بر گسترش روابط بین‌المللی هلال احمر / تقویت ناوگان لجستیک

رییس جمعیت هلال احمر کشورمان بر ضرورت تقویت ناوگان لجستیک این جمعیت تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، پیرحسین کولیوند در نشست خبری مشترک با رئیس فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر و مدیرکل کمیته بین‌المللی صلیب سرخ که به مناسبت صدسالگی جمعیت هلال احمر عصر امروز در محل ساختمان صلح برگزار شد، گفت: امروز پس از برگزاری مراسم صدسالگی جمعیت هلال احمر در سالن اجلاس سران، همراه با رئیس فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر و سایر مهمانان خارجی با معاون اول رئیس جمهوری دیدار کردیم که در این دیدار مطالب خوبی هم در راستای ارتقای ارتباطات بین‌المللی، هلال‌احمر ایران و سایر جمعیت های ملی در اقصی نقاط دنیا مطرح شد.

کولیوند با بیان اینکه همکاری‌های مشترک هلال احمر ایران، فدراسیون و صلیب سرخ با قوت ادامه دارد، گفت: در نتیجه همین همکاری ها نیز باید بگویم که در موضوعاتی نظیر بهداشت و درمان، مهاجران و ... اقدامات خوبی انجام شده است.

وی با تاکید بر اهمین ارتباطات بین‌المللی میان جمعیت های ملی گفت: این ارتباطات بین‌المللی باید روز به روز گسترده تر و پیمان‌ها محکم تر شود چرا که تماما بهره آن را مردم و به خصوص اقشار آسیب پذیر خواهند برد. امروز جمعیت هلال احمر ایران جایگاه بین‌المللی خوبی دارد.

رییس جمعیت هلال احمر همچنین از تقویت ناوگان لجستیک هلال احمر در آینده نزدیک خبر داد و گفت: از روز اول شروع مسئولیتم در جمعیت هلال احمر در چهار محور برنامه ریزی کرده و آن را جزو اولویت خود قرار دادیم که یکی از این اولویت‌ها تقویت ناوگان و لجستیک هلال احمر به خصوص در حوزه امداد و نجات است.

کولیوند در پاسخ به پرسشی در مورد مهاجران در کشورمان نیز افزود: در زمینه مهاجران خود را ما به عنوان یک کشور موفق اعلام کردیم و نزدیک به پنج میلیون اتباع افغانستانی در کشور ما حضور دارند و همه افراد را در دوان کرونا واکسینه کردیم. تمامی اتباع و مهاجران به راحتی می‌توانند از خدمات ما استفاده کنند و بسیاری از آن‌ها در شهرهای ما توانسته‌اند شغل خوبی داشته باشند، این درحالی است که در بسیاری از کشورها این امکان وجود ندارد.

کولیوند با اشاره به ضرورت ارتقای آموزش‌ها هم به صورت عمومی هم به صورت تخصصی در ابعاد بین‌المللی گفت: ما باید خیلی گسترده‌تر از همیشه به موضوع آموزش بپردازیم که با برنامه‌ریزی‌ها و گفت‌وگوهای انجام شده به زودی مدرسان بین‌المللی در ایران حضور می‌یابند و از سویی دیگر تیم‌های مدرس ایرانی هم آماده ارائه دانش‌های خود در دیگر جمعیت‌های ملی خارجی هستند و این یک تعامل و همکاری دوسویه خواهد بود.

در پایان این نشست نیز تفاهم نامه‌ای مشترک میان طرفین نشست در راستای افزایش همکاری‌ها و تعاملات بین‌المللی به امضا رسید.

انتهای پیام


 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha