خشایار حضرتی در گفتوگو با ایسنا، درباره لغو بازیهای آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو اظهار کرد: با لغو این مسابقات باید هدف را بازیهای کشورهای اسلامی قرار دهیم؛ البته اگر این بازیها هم تغییر نکند. باید کمی برنامهها را تغییر دهیم و هدف نهایی را کشورهای اسلامی قرار دهیم.
مربی تیم ملی شنا در ادامه افزود: امیدوارم برای بازیهای کشورهای اسلامی مشکلی پیش نیاید و برگزار شود. لغو چند مسابقه بزرگ در طول یک سال آسیب زیادی به ورزشکاران خواهد زد. آنها بزرگترین هدفشان حضور در بازیهای آسیایی و بزرگتر از آن المپیک است. با حذف یا تعویق هر کدام برنامهریزیشان از بین میرود. بعد از این مسابقات قهرمانی جهان و کشورهای اسلامی است که اکثر آنها در سالهای گذشته به تعویق افتادند.
حضرتی در ادامه گفت: امیدوارم امسال با لغو مجدد بازیهای کشورهای اسلامی مواجه نشویم تا بتوانیم برای آن مسابقات برنامهریزی داشته باشیم. از طرفی وزشکاران همه رشتهها هم انگیزه کافی برای تمرین و ادامه داشته باشند.
او در ادامه درباره روند اردوهای تیم ملی شنا اظهار کرد: فعلا که اردویی نداریم و همه در شهرهای خود تمرین میکنند. مسابقات پیش رو هم قهرمانی جهان بوداپست مجارستان است که اواخر خرداد انجام میشود. به مسابقه تدارکاتی یونان هم قرار بود اعزام شویم که به دلیل مشکلات مالی لغو و به دیدارهای تدارکاتی کشورهای اسلامی موکول شد.
حضرتی در پاسخ به این سوال که اردوهای تیم ملی چه زمانی مجدد استارت میخورد؟ گفت: فعلا که اردویی نخواهیم داشت اما اگر برقرار شود حدود ۱۰ تا ۱۴ نفر دعوت خواهند شد.
وی درباره شناگران اعزامی به مسابقات قهرمانی جهان بوداپست مجارستان گفت: مهرشاد افقری که ورودی جهان را گرفته و مستقیم به مسابقات میرود. یک نفر دیگر هم قرار است با سهمیه اعطایی به بوداپست برود که تکلیف آن هم ظرف چند روز آینده مشخص میشود.
حضرتی با اشاره به مشکلات مالی گفت: این وضعیت مالی و اقتصادی فکر میکنم ضربه بزرگی به ورزش میزند. با هزینههای خیلی زیاد مقداری ورزشکاران و فدراسیونها در مضیقه قرار میگیرند. قاعدتا باید یک بودجه و شرایط ویژهای را برای تیمهای ملی درنظر بگیرند. قاعدتا ورزشکار بدون مسابقه و بدون شرایط لازم نتایج خاص بهدست نمیآورد. در سطح دنیا شناگران در هر روز تعداد زیادی مسابقه دارند اما ما حتی برگزاری مسابقات داخلی هم برایمان سخت، مشکل و هزینهزا است.
او در ادامه گفت: امیدوارم این مشکلات حل شود. جدای بازیکنان ملی ورزشکاران پایه هم باید بتوانند به موفقیت و نتایج بهتری برسند. اما این شرایط خیلی کار را سخت میکند. یک خانواده بخواهد فرزندش را به یک جام داخلی ۲ روزه بفرستد از ۲ تا ۲.۵ میلیون کمتر هزینه نمیشود. فکر میکنم انجام چند مسابقه در یک سال در سبد اقتصادی خانوادهها مشکل ایجاد میکند. از طرفی هیاتهای ورزشی و استانها بودجه لازم را برای اعزام تیمها ندارند و این موضوع همه چیز را پیچیده میکند.
وی خاطرنشان کرد: واترپلو تازه دیروز به یونان رفت. اگر سال ۲۰۱۸ را مرور کنیم تا همین زمان و همین فاصله تا بازیهای آسیایی تیم ملی واترپلو ۴ اردوی تدارکاتی داشت و ۲۰ بازی تدارکاتی انجام داده بود. اما اکنون تازه اولین اردو خود را میروند و فکر میکنم دیدار تدارکاتی هم تاکنون نداشتند. قرار است در یونان چند دیدار تدارکاتی را پشت سر بگذارند. البته حالا که لغو بازیهای آسیایی همه برنامه ها را تغییر می دهد.
انتهای پیام
نظرات