• سه‌شنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۰:۵۶
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1401020603123
  • خبرنگار : 71607

تقدیر "کامالا هریس" از فضانورد آمریکایی

تقدیر "کامالا هریس" از فضانورد آمریکایی

کامالا هریس، معاون رئیس جمهور آمریکا اخیرا طی تماس تلفنی از مارک ونده هی فضانورد آمریکایی که توانست رکورد ۳۵۵ روز حضور متوالی در مدار را به ثبت رساند، تقدیر کرد.

به گزارش ایسنا، چندی پیش "مارک ونده هی" و دو فضانورد روسی پس از خروج از ایستگاه فضایی بین‌المللی با وجود تشدید اختلافات بین مسکو و واشنگتن بر سر درگیری در اوکراین، سوار بر موشک روسی به سلامت در قزاقستان فرود آمدند.

پس از افزایش رکورد طولانی‌ترین پرواز فضایی در تاریخ توسط یک آمریکایی به ۳۵۵ روز، فضانورد ناسا، "مارک ونده هی"، روز چهارشنبه ۳۰ مارس به همراه "پیوتر دوبروف" و "آنتون شکاپلروف" فضانوردان سازمان فضایی فدرال روسیه به زمین بازگشت. مارک ونده هی که رکورد طولانی‌ترین پرواز فضایی ناسا را به ثبت رساند، ۳۵۵ روز را دور از زمین گذراند. او در مدت ماموریت خود صدها آزمایش علمی را که برای زندگی روی زمین مفید است و به شکل‌گیری ماموریت‌های فضایی عمیق آینده کمک می‌کند، انجام داد.

به گفته ناسا، "ونده هی" که دومین ماموریت ایستگاه فضایی بین المللی خود را به پایان رسانده بود، رکورد ۳۵۵ روز حضور متوالی در مدار را به ثبت رساند و با این رکورد از رکورد ۳۴۰ روزه قبلی حضور در فضا که توسط فضانورد "اسکات کل"ی در سال ۲۰۱۶ ثبت شده بود، پیشی گرفت.

اخیرا معاون رئیس جمهور کامالا هریس با مارک ونده هی، فضانورد ناسا تماس گرفت تا سفر تاریخی و ۳۵۵ روزه‌اش به فضا و بازگشت موفقیت آمیز او به زمین را تبریک بگوید.

ناسا در این باره نوشت: ماموریت و تحقیقات مارک در فضا به ما کمک می‌کند تا در هنگام آماده شدن برای ماموریت‌های آرتمیس به ماه، اثرات پروازهای فضایی طولانی مدت بر انسان را بهتر درک کنیم. هریس به عنوان رئیس شورای ملی فضایی روی اولویت‌های ما در فضا از جمله ایجاد نیروی کار در زمینه‌های "علوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات"(STEM) در آمریکا، رسیدگی به بحران آب و هوا و ترویج قوانین و هنجارهای حاکم بر فضا کار می‌کند.

مارک ونده هی موفق شد ۳۵۵ روز در ایستگاه فضایی بین‌المللی زندگی و کار کند. در همین راستا کاملا هریس طی تماس تلفنی به وی گفت: به خانه خود خوش آمدی. شما ۳۵۵ روز در ایستگاه فضایی بین‌المللی اقامت داشتید و تحقیقات و آزمایشات زیادی انجام دادید. می‌توانید کمی درباره آنها به ما بگویید که این آزمایشات چه کمکی به ما در زمین می‌کند؟

مارک ونده هی در پاسخ به این سوال گفت: یکی از آزمایشاتی که در آنجا انجام دادیم آزمایش "مصونیت آسمانی"(Celestial Immunity) بود که مرتبط با سلول‌ها بود. ما امیدواریم که آزمایشگاه بین‌المللی ایستگاه فضایی بین‌المللی درک ما از سیستم ایمنی را افزایش دهد. علاوه بر این امیدوارم بودن ما در فضا برای جوانان الهام بخش باشد تا به تحصیلات خود ادامه دهند زیرا این امری ضرروی است که بتوانند در برنامه ملی فضایی کشور خود شرکت کنند.

کامالا هریس در پایان مجددا از وی تقدیر و تشکر کرد و گفت: به شما افتخار می‌کنیم و از طرف رئیس جمهور و همه مردم از شما به خاطر زحماتتان تشکر می‌کنم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha