مهسا حبیبی، برگزار کننده این رویداد با اشاره به تاریخچه این نوع خاص قهوه گفت: قهوه انوشه با نام نوشآباد در کاشان به ثبت رسیده و طرفداران بسیاری داد.
او ادامه داد: این قهوه از دوران قاجار رواج داشته و در مراسمهای عروسی و عزاداری استفاده میشده است. مواد قهوه انوشه و نوع آمادهسازی آن با قهوههای دیگر متفاوت است. قهوه انوشه در فرآیندی حدودا هفت ساعته پخته میشود، اما طی سالها این قهوه به علت هزینه زیاد و زمان پخت طولانی منسوخ شده و مردم گاهی برای پذیرایی در مراسمهای عزاداری از آن استفاده میکردند.
حبیبی اضافه کرد: در سال ۸۵ در ورودی شهر زیرزمینی نوش آباد کافهای راهاندازی شد و طبخ و سرو این قهوه را آغاز کرد که با استقبال مردم و گردشگران مواجه شد و سال ۹۷ این قهوه به علت تاریخچه و شیوه طبخ خاص به ثبت ملی رسید.
او با اشاره برگزاری این رویداد که با محوریت معرفی این قهوه تاریخی است، گفت: ایونت قهوه انوشه روز سه شنبه ۳۰ فروردین با حضور امیر حسین کاشی، احیاکننده قهوه انوشه در هتل کریاس اصفهان برگزار و طی آن نحوه طبخ این قهوه و توضیحات مربوط به آن به علاقهمندان آموزش داده میشود.
انتهای پیام
نظرات