به گزارش ایسنا به نقل از ددلاین، سال گذشته این جشنواره فرانسوی از ثبت نام ۱۰ هزار نفر برای حضور در بازار این رویداد را گزارش کرد که تقریباً به طور مساوی به صورت حضوری و مجازی در این رویداد شرکت کردند که این رقم برابر با سال ۲۰۲۰ بود، زمانی که این رویداد به دلیل کرونا کاملا مجازی برگزار شد.
در سال ۲۰۱۹ و پیش از آغاز همهگیری ویروس کرونا، کن میزبان بیش از ۱۲۵۰۰ نفر از نمایندگان صنعت سینما بود اما گزارشها حاکی از آن است که شمار ثبتکنندگان در مقطع کنونی برای جشنواره امسال کمتر از سال ۲۰۱۹ است اما مسئولان کن انتظار دارد بسیاری از افراد در لحظههای آخر تصمیم به ثبت نام و سفر به کن بگیرند.
«اروم پیلار» که قرار است امسال برای آخرین دوره مدیریت بازار فیلم کن (Marche du Film) را بر عهده داشته باشد گفت پیشبینی میشود امسال تنها ۱۰ درصد از نمایندگان شرکتکننده در بازار کن مجازی باشند و سایر افراد به فرانسه سفر کنند.
او همچنین ابراز امیدواری کرد طبق روال سالهای گذشته آمریکا، بریتانیا و آلمان پررنگترین حضور را در جشنواره کن داشته باشند. آسیا نیز یکی از مناطق است که انتظار میرود علیرغم برخی محدودیتهای سفری امسال حضور چشمگیری در کن به ثبت برسانند.
در مورد چین که به دلیل افزایش مجدد موارد ابتلا به کرونا برخی از سختترین محدودیتها را بار دیگر اعمال کرده، کن پیشبینی میکند که تعداد شرکتکنندگان نسبت به دوران قبل از همهگیری، کاهش قابلتوجهی داشته باشد، اما این کشور همچنان با یک پاویون در دهکده بینالمللی با ۱۲ شرکت چینی حضور خواهد داشت.
فهرست فیلمهای حاضر در هفتاد و پنجمین جشنواره فیلم طی یک نشست خبری در روز ۲۵ فروردین اعلام خواهد شد. این رویداد سینمایی از ۱۷ تا ۲۸ می (۲۷ اردیبهشت تا ۷ خردادماه) به صورت حضوری برپا خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات