علی قاسمی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به توقف فعالیت یک واحد معدنی شن و ماسه طی چند روز گذشته در للجار مرزن آباد اظهار کرد: حدود ۵ ماه قبل رانشی در حوالی معدن شن و ماسه واقع در للجار مرزن آباد اتفاق افتاد و موجب تخریب حدود یک هکتار از اراضی منابع طبیعی شد.
وی به بازدیدی که با حضور دستگاه های مرتبط از محل معدن و ریزش انجام شد اشاره کرد و گفت: در این بازدید مشخص شد که این معدن در نقطه دیگری که احتمال ریزش وجود دارد مشغول فعالیت است که با دستور قضایی پلمب شد.
فرماندار چالوس افزود: معدن للجار به لحاظ زمین شناسی حالت لغزشی دارد و از سوی دیگر در این منطقه طرح جنگل اجرا شده است که رانش و ریزش موجب تخریب این طرح نیز شده است بنابراین پلمب آن باید صورت می گرفت.
قاسمی با اشاره به اخذ مجوز این معدن از سال ۸۸ و اتمام آن تا ۱۴۰۰ تصریح کرد: از سوی دیگر چهار ماه از اتمام مجوز این معدن می گذشت و هنوز تمدید نشده بود و بنابراین تا تمدید مجوز و مشخص شدن وضعیت باید در تعطیلی باقی بماند.
وی در ادامه به پلمب معدنی دیگر در منطقه مجلار مرزن آباد نیز اشاره کرد و یادآور شد: ۲ روز گذشته فعالیت این معدن که به نکات ایمنی در حین برداشت توجهی نکرده بود موجب ریزش سنگ و بروز خسارت به ۲ دستگاه خودروی گذری از جاده شد که به دستور قضا این معدن نیز تا زمان رعایت نکات ایمنی پلمپ شد.
فرماندار چالوس با تاکید بر حمایت از معدن داران و صنعتگران با توجه به شعار امسال گفت: شعار دولت حمایت از تولید است اما به شرط انکه جان مردم و محیط زیست و منابع طبیعی به خطر نیفتد و از کارشناسان و مدیران استانی صنعت و معدن می خواهیم قبل از دادن مجوز به معدن داران همه جوانب سنجیده شود و با نگاه دقیق تری این امر صورت گیرد تا چنین مشکلاتی پیش نیاید.
قاسمی ادامه داد: مرزن آباد و جاده کندوان دیگر ظرفیت مجوز معدن ندارد و همین تعدادی که در حال فعالیت هستند نیز گاهی باعث بروز مشکلات زیست محیطی و منابع طبیعی می شوند.
وی تاکید کرد: جایی که لغزشی است و یا طرح جنگل اجرا شده است به هیچ عنوان صدور مجوز برای معدن شن و ماسه توجیه ندارد.
انتهای پیام
نظرات