• شنبه / ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ / ۰۰:۴۲
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 1401012010019
  • خبرنگار : 71631

در این نقاشی ها باران می بارد

در این نقاشی ها باران می بارد
اثر «ادوارد مونک»

در طول زمان تابلوهای نقاشی مختلفی با الهام از باران توسط نقاشان چیره‌دست خلق شده‌اند.

به گزارش ایسنا،‌ نقاشان چیره‌دست تاریخ از «ویلیام ترنر» گرفته تا «وینسنت ون‌گوگ» تابلوهای نقاشی خیره‌کننده‌ای با الهام از باران خلق کرده‌اند.

در ادامه با شماری از این تابلوهای نقاشی که به همت «دیلی آرت» جمع‌آوری شده است، آشنا می‌شوید:

در این نقاشی ها باران می بارد
«باران در یر» اثر «گوستاو کایبوت»‌

این تابلو نقاشی را «گوستاو کایبوت»‌ نقاش قرن نوزدهمی خلق کرده است. «کایبوت»‌ از خانواده ثروتمندی بود و چندین تابستان را در خانه خانواده‌اش در نزدیکی رود «یر»‌ واقع در جنوب شرقی پاریس سپری کرد. «کایبوت»‌ در بسیاری از آثارش «یر» را به تصویر کشیده است. در این نقاشی سطح رودخانه خاصیت آینه‌ای دارد و بارش باران را از حلقه‌هایی که بر روی سطح ساکن آب به وجود آمده می‌توان تشخیص داد. 

این تابلو نقاشی رنگ روغن شگفت‌آور با الهام آثار هنری چوبی ژاپنی خلق شده است.

در این نقاشی ها باران می بارد
«باران، دود و سرعت» اثر «ویلیام ترنر»

این تابلو نقاشی که در آن سرعت قطار به همراه بارش باران به خوبی به تصویر کشیده شده است، توسط «ویلیام ترنر» نقاش برجسته بریتانیایی خلق شده است. در بخش پایینی و سمت چپ این تابلو نقاشی نیز یک قایق کوچک در رودخانه نزدیک قطار به تصویر کشیده شده است. نکته قابل توجه آن است که با وجود مبهم و نامشخص بودن تمام اجزای نقاشی، ترکیب این اجزا یک تصویر گیرا را به وجود آورده است.

با اینکه گمان می‌رود این نقاشی منظره‌ای از پل راه‌آهن میدن‌هد بر فراز رودخانه «تیمز» را به تصویر می‌کشد اما بیشتر به نظر می‌رسد این نقاشی تمثیلی از هم‌زیستی طبیعت و فناوری و یا شاید پیش‌بینی از آینده نزدیک باشد. این نقاشی نخستین‌بار در آکادمی سلطنتی و در سال ۱۸۴۴ به نمایش گذاشته شد. گالری ملی لندن اکنون خانه این اثر هنری است.

در این نقاشی ها باران می بارد
«مسافران در باران» اثر «جان فیلیپ فالتر»

این نقاشی اثر «جان فیلیپ فالتر» هنرمند آمریکایی قرن بیستم است که بیشتر با نام «جان فالتر» شناخته می‌شد. این هنرمند برای همکاری قابل توجه با نشریه «ساتردی ایونینگ پست» در طول ۲۵ سال شهرت دارد.

این اثر در نسخه هفتم اکتبر سال ۱۹۶۱ این نشریه منتشر شد. در این نقاشی ۱۶ مسافر که پس از پیاده شدن از قطار با باران شدید مواجه می‌شوند به تصویر کشیده شده‌اند. «فالتر» در این نقاشی این افراد را درحالی به تصویر کشیده که با استفاده از روسری، چتر و روزنامه خود را پوشانده‌اند. وضعیت این مسافران به نحوی به تصویر کشیده شده است که بیننده به راحتی می‌تواند با آن ارتباط برقرار کند.

در این نقاشی ها باران می بارد
«باران» اثر «وینسنت ون‌گوگ»

دورانی که «ون‌گوگ» در آسایشگاه روانی در خارج از «آرل» سپری کرد به رغم وضعیت سلامت نامناسب، دوران پرباری از نظر تولید اثر هنری برای او بود. پنجره اتاق او به مرزعه گندمی مشرف بود که الهام‌بخش بسیاری از شاهکارهای ارزشمند این هنرمند شد.

در این نقاشی می‌توان بارش شدید باران بر فراز چندین مزرعه را دید. «ون‌گوگ» برای خلق این نقاشی از رنگ‌های خنثی استفاده کرده است تا بتواند حس باران شدید و مه سرد را به خوبی منتقل کند. تاثیر چاپ‌نقش‌های چوبی ژاپنی در این نقاشی «ون‌گوگ»‌ مشهود است؛ چراکه قطرات باران به صورت خطوط افقی در سراسر نقاشی دیده می‌شوند.

در این نقاشی ها باران می بارد
«روز بارانی در بوستون» اثر «چایلد هسام»

تابلوهای نقاشی متعددی از «چایلد هسام» هنرمند امپرسیونیست آمریکایی وجود دارد که علاقه او به باران را نشان می‌دهد. او در این تابلو نقاشی محله‌ای در «بوستون» را به تصویر کشیده است. او در این اثر به خوبی زندگی روزمره در محل زندگی‌اش را به نمایش گذاشته است.

در این نقاشی ها باران می بارد
«گاوی در میانه توفان در دشت» اثر «دیوید کاکس»

«دیوید کاکس» هنرمند بااستعداد اهل بریتانیا بود که برای یادگیری هنر از بیرمنگام به لندن نقل مکان کرد. در قرن نوزدهم این هنرمند به یک نقاش موفق سبک آبرنگ تبدیل شد که منظره‌های چشم‌نوازی خلق می‌کرد. نقاش در این اثر از ضربات مورب قلمو استفاده کرده است تا سبکی امپرسیونیست در منظره و بارش باران ایجاد کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha