محمد طاهریان مقدم در گفتوگو با ایسنا افزود: تمام اقامتگاههای بومگردی، مراکز اقامتی، خانهمسافرها و همچنین خانهمعلم در ایام نوروز بالغ بر ۳۷۰۰ نفر نیز پذیرش مسافر داشتهاند.
وی بیشترین بازدید از مراکز گردشگری را مربوط به روستای گردشگری اخلمد و مراکز ییلاقی با ۲۵ تا ۳۰ هزار نفر دانست و اظهار کرد: در مجموع ۲۰۰ هزار نفر از اماکن تاریخی، گردشگری و فرهنگی شهرستان بازدید داشتهاند.
مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران با بیان اینکه در ۲ شهرستان چناران و گلبهار ۱۴ مرکز اقامتی وجود دارد، اظهار کرد: بیشترین بازدید از اماکن تاریخی با ۲۷۰۰ نفر مربوط به برج تاریخی رادکان بوده است.
وی عنوان کرد: هرچند قبلا که مراکز اقامتی محدود بود، زمان ماندگاری مسافران بسیار کم بود اما اکنون با افزایش اقامتگاههای بومگردی در روستاهای گردشگری رادکان و بقمچ و نیز شهر چناران و همچنین روستاهای حاجیآباد و گلمکان در گلبهار موجب شده زمان ماندگاری مسافران به ۲ روز افزایش یابد.
طاهریان مقدم با اشاره به اینکه در ایام نوروز ۶۰ تا ۷۰ درصد ظرفیت اماکن اقامتی ۲ شهرستان چناران و گلبهار تکمیل بوده است، گفت: خوشبختانه در ایام نوروز ۱۲ مرکز اقامتگاه بومگردی شهرستانهای چناران و گلبهار مورد استقبال بسیار خوب مسافران و گردشگران قرار گرفتند.
وی در ادامه از برگزاری جشن نوروزگاه در برج تاریخی رادکان با حضور مسئولان استانی، شهرستانی و مسافران و گردشگران خبر داد و تصریح کرد: رودخانههای ییلاقی و روستاهای گردشگری و افزایش اقامتگاههای بومگردی از دلایل افزایش ماندگاری مسافران در این ۲ شهرستان بوده است.
مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران بیان کرد: روستاهای گردشگری رادکان، روستای گردشگری اخلمد، پیست اسکی شیرباد، دریاچه مصنوعی گلبهار، روستاهای ییلاقی و پلکانی بقمچ، روستای فریزی، روستای اسجیل از مهمترین مراکز اقامتی شهرستانهای چناران و گلبهار است.
وی با بیان اینکه اکنون در ۲ شهرستان چناران و گلبهار ۲۵ اثر ثبتی و بیش از ۵۰ روستای گردشگری وجود دارد، افزود: ضمن اینکه تمام اقامتگاههای بومگردی در ایام نوروز جشن داشتهاند، برپایی نمایشگاه صنایع دستی، پخت غذاهای سنتی، بازیهای بومی محلی و شاهنامهخوانی از دیگر برنامههای ایام نوروز بوده است.
طاهریان مقدم در ادامه با تأکید بر اینکه برای خدماتدهی بهتر به مسافران و گردشگران باید زیرساختها بهبود یابد، گفت: برج تاریخ رادکان و روستای گردشگری اخلمد به میزان مطلوب زیرساخت گردشگری ندارد و برای اینکه گردشگران و مسافران برای چند شب بخواهند در آن منطقه اقامت داشته باشند، با کمبودهایی مواجه هستیم. این وضعیت میطلبد با مشارکت اداره کل میراث فرهنگی استان و شهرداریهای چناران و گلبهار زیرساختهای گردشگری ارتقا یابد.
وی با بیان اینکه در این ایام بالغ بر ۱۱۰ مورد بازدید از تمام مساجد، رستورانهای بین راهی و مراکز گردشگری صورت گرفته، عنوان کرد: در این ایام تمام مراکز اقامتی پروتکلهای بهداشتی را به خوبی رعایت کردهاند.
انتهای پیام
نظرات