• پنجشنبه / ۱۱ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۱:۲۹
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1401011104712
  • خبرنگار : 71553

آیا در لبنیات پرچرب از روغن پالم استفاده می شود؟

آیا در لبنیات پرچرب از روغن پالم استفاده می شود؟

یک کارشناس صنعت لبنیات گفت:کاهش و افزایش چربی در محصولات لبنی با استحصال چربی شیر انجام می شود. یعنی بر اساس توصیه هایی که برای استفاده از محصولات کم چرب وجود دارد، چربی استحصالی در طی فرایند تولید محصولات کم چرب به محصولات با چربی بیشتر، خامه و کره حیوانی انتقال داده می شود.

وحید مفید در گفت‌وگو با ایسنا در پاسخ به این سوال که آیا در شیر، ماست و به طور کل لبنیات پرچرب از روغن پالم استفاده می شود، اظهار کرد:در حال حاضر هیچ یک از شرکت های تولید محصولات لبنی، محصولات دارای پروانه ساخت وزارت بهداشت و پروانه کاربرد علامت استاندارد، برای استفاده از روغن پالم یا چربی گیاهی ندارند.

وی ادامه داد:در واقع کارخانه هایی که دارای پروانه ساخت و علامت استاندارد هستند، لاجرم باید استانداردهای تعریف شده در ساخت کالا را رعایت کنند. جای تاکید است که رعایت استانداردهای تعریف شده در تولید صنعتی لبنیات بطور مدام تحت نظارت سازمان هایی چون دامپزشکی، استاندارد و غذا و دارو قرار دارد. 

این کارشناس صنعت لبنیات تصریح کرد: در حقیقت بر رعایت این استانداردها از سوی سازمان‌های ناظر، اعمال نظارت سختگیرانه‌ای شده و به طور مداوم  محصولات نمونه برداری و پایش می‌شوند.

عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد:کاهش و افزایش چربی در محصولات با استحصال چربی شیر انجام می شود. یعنی بر اساس توصیه هایی که برای استفاده از محصولات کم چرب وجود دارد، چربی استحصالی در طی فرایند تولید محصولات کم چرب به محصولات با چربی بیشتر، خامه و کره حیوانی انتقال داده می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۱-۱۲ ۰۱:۲۵

منظور (فرایند تولید محصولات کم چرب به محصولات با چربی بیشتر، خامه و کره حیوانی انتقال داده می شود.)این است که قبل از تولید ماست چربی شیر گرفته و عملااین ماست خاصیت و ارزش غذایی ندارد و چربی ان به خامه وکره تبدیل میشود و ان را با قیمت بالاتر بفروش میرسانند ولی سر بسته اون میگه این خاصیت و ارزش غذایی ندارد