• دوشنبه / ۱ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۷:۰۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401010100310
  • منبع : نمایندگی همدان

بازدید بیش از ۲۷ هزار نفر از جاذبه‌های تاریخی و توریستی همدان

بازدید بیش از ۲۷ هزار نفر از جاذبه‌های تاریخی و توریستی همدان

ایسنا/همدان مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان گفت: از ۲۵ اسفندماه تاکنون، ۲۷ هزار و ۱۰۴ نفر از جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و توریستی همدان بازدید کرده‌اند.

علی مالمیر در گفت‌وگو با ایسنا، اضافه کرد: در میان جاذبه‌های گردشگری همدان، غار علیصدر در صدر پذیرش میهمانان نوروزی است و پس از آن کتیبه‌های تاریخی گنجنامه، تپه عباس‌آباد و آرامگاه بوعلی‌سینا در جایگاه بعدی قرار دارند.

وی با اعلام اینکه همچنین از تاریخ یاد شده تاکنون هشت هزار و ۳۳۰ نفر در مراکز اقامتی استان حضور دارند، افزود: ۳۰/۲۹ درصد مسافرها در هتل‌ها، ۶/۶۵ درصد در میهمان‌پذیرها، ۱/۷۸ درصد در هتل‌آپارتمان‌ها، ۱/۲۲ درصد در اقامتگاه‌های بوم‌گردی، ۸/۴۳ درصد در خانه‌مسافرها، ۷/۰۹ درصد در اقامتگاه‌های موقت، ۴۳/۴۲ درصد در تأسیسات اقامتی وابسته به آموزش و پرورش و ۱/۳۰ درصد در سایر اقامتگاه‌های استان همدان حضور دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha