• پنجشنبه / ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۱
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400122620990
  • خبرنگار : 50046

۱۷ هزار تن گوشت مرغ در خراسان شمالی تولید شد

 ۱۷ هزار تن گوشت مرغ در خراسان شمالی تولید شد

ایسنا/خراسان شمالی مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: امسال ۱۷ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید و در این بازه زمانی ۸ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی انجام شد.

علیرضا صادق  در گفت و گو با ایسنا افزود: در بهمن ماه سال جاری یک میلیون و ۳۸۰ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شد که رکورد بی سابقه ای بود.

وی با بیان اینکه در شب عید به اندازه کافی گوشت مرغ وارد بازار خواهد شد افزود: میزان جوجه ریزی در این بازه زمانی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافته است که به نوعی سه هزار و ۳۰۰ تن افزایش گوشت داشتیم.

وی گفت: به طور میانگین روزانه در این استان ۵۰ تن گوشت مرغ به مصرف می رسد اما برای اینکه شهروندان در خصوص این ماده پروتئینی دغدغه ای نداشته باشند عرضه در این ایام را به روزانه به بیش از ۱۱۰ تن گوشت مرغ گرم می رسانیم.

صادق با بیان اینکه مرغ منجمد نیز به اندازه کافی در فروشگاه های این استان در این بازه زمانی توزیع خواهد شد اظهار کرد: در قرار گاه امنیت غذایی در سازمان برنامه ریزی ها در این خصوص انجام می شود که تولید، عرضه رصد و پایش خواهد شد که تاکنون نیز هیچ مشکلی در این زمینه نبوده است.

مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: تلاش می شود تا در تامین گوشت مرغ گرم و سایر اقلام مورد نیاز شهروندان مشکلی ایجاد نشود.

وی افزود: هم اینک قیمت گوشت مرغ گرم نیز به ازای هر کیلوگرم ۲۹ هزار تومان است که از نرخ مصوب کشوری که ۳۱ هزار تومان است پایین تر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha