به گزارش ایسنا، دکتر عباس شیراوژن گفت: برای بیش از ۵۶ میلیون نفر از مردم عزیز که دو دز واکسن تزریق کردهاند، استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی و شخصی برای سفر و همچنین استفاده از اماکن اقامتی، مجاز است.
وی افزود: روش نظارت بر این تصمیم، بر اساس سامانه «ایران من» است که هم مجموعههای اقامتی و هم دوربینهای نظارتی به آن متصل هستند و شماره پلاک وسایل نقلیه شخصی و کد ملی راننده را چک میکنند تا دو دز واکسن تزریق کرده باشد. از طرفی برای خرید بلیط وسایل حمل و نقل عمومی و اقامت در هتلها نیز موضوع تزریق واکسن مورد بررسی قرار میگیرد.
او تاکید کرد: اگر راننده دو دز واکسن را تزریق کرده باشد، از نظر دوربینهای نظارتی، جریمه نمیشود اما در استفاده از مجتمعهای اقامتی، سایر اعضای خانواده هم از نظر واکسن بررسی میشوند.
شیراوژان، درباره عدم کنترل واکسیناسیون سایر سرنشینان خودرو، گفت: ۸۳ درصد از مردم جامعه هدف، دز دوم واکسن را تزریق کردند و تقریبا ۱۰ درصد جمعیت هدف هم هستند که یک دز واکسن را زدند و اگر در روزهای باقیمانده آنها هم واکسن بعدی را هم تزریق کنند بدون مشکل میتوانند به سفر بروند. کنترل تکتک افراد ممکن است در مباحث ترافیکی جادهها مشکل ایجاد کند و بررسی فقط درمورد راننده اتفاق میافتد.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: چارهای جز کنترل کد ملی متصل به پلاک خودرو نداریم و صرفا همین موضوع ملاک کنترل جادهها است. پلاک خودرو باید به نام شخص باشد و اگر الزام به سفر دارند باید نقل و انتقال را انجام دهند تا پلاک به نامشان باشد.
انتهای پیام
نظرات