جلال شیخپور در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: امسال با انجام امداد هوشمند توانستیم ۷۵۰۰ خانوار را در لرستان پالایش کردیم و بخشی از این پالایش منجر به ایجاد اشتغال شد و بخشی هم افرادی بودند که از سیل دچار مشکل شده بودند.
وی ادامه داد: در بخش فرهنگی به عنوان یک شاخص اصلی توانمندسازی، خدمت به بیش از ۲۱ هزار دانشآموز و ۲۷۰۰ دانشجو تحت حمایت داریم.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان گفت: در کنار برنامههای فوق، آموزش خانوادههای تحت حمایت را نیز داشتیم تا بتوانیم تغییراتی به لحاظ تفکری و نگاه روند زندگی آنان ایجاد شود که آموزههای دینی روشهای میانبر رفع فقر و محرومیت است.
شیخ پور از شناسایی ۲۶۰ نخبه و استعداد برتر در خانوادههای تحت پوشش امداد خبر داد و افزود: برخی از آنها مخرتع هستند و اختراع دارند و توان این را دارند که اختراع خود را تبدیل به یک خدمت بزرگ اجتماعی کنند.
وی ادامه داد: برنامه داریم که مرکزی تحت عنوان پرورش نخبگان و استعدادهای برتر در استان ایجاد کنیم.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان بیان کرد: رسانه مثل همیشه کمکرسان امداد باشد و با آگاهیبخشی به جامعه اعلام کند که کمیته امداد امام خمینی (ره) ایستگاه دائمی نیست بلکه نهادی است که دو سه افراد را تحت حمایت قرار میدهد تا از امکانات و خدمات و مهارتهای لازم برخوردار باشد و سپس خود را به تعادل زندگی برگرداند و سپس از چرخه حمایت خارج شود، مگر افرادی که ناتوانی جسمی و کهولت سنی دارند.
شیخ پور عنوان کرد: رسانه کمک کند و فرهنگ کار، تلاش و سختکوشی مولفههایی است که عامل تغییر افکار در زندگی است تقویت شود و به عنوان نماد بسیار ارزشمندی در اجتماع نشر داده شود.
وی اضافه کرد: رسانه به انتقال و ارتقای عزت نفس افراد در جامعه کمک کنند چرا که یکی از تاکیدات دین است و هم شاخص انسانیت و اخلاق است؛ همه افراد نیازمند کمک بلاعوض نیستند و این کار درستی نیست که کمک بلاعوض را همه دریافت کنند.
انتهای پیام
نظرات