• شنبه / ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ / ۰۹:۵۰
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400122116241
  • خبرنگار : 50046

یک مسئول خبر مطرح کرد:

بازاریابی مهمترین علت عدم تولید قارچ گانودرما در خراسان شمالی

بازاریابی مهمترین علت عدم تولید قارچ گانودرما در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی سرپرست امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی گفت: بازاریابی مهمترین علت عدم تولید قارچ گانودرما در این استان است.

محمد عفتی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه میزان تولید قارچ گانودرما در این استان صفر است، افزود: از آنجاییکه این قارچ در استان و یا کشورهای خاصی مورد استفاده قرار می گیرد به همین دلیل باید بازاریابی های دقیقی برای فروش آن انجام شود.

وی ادامه داد: از آنجاییکه معمولا قارچ در این استان در کارگاه های کوچک و خانگی تولید می شود تولیدکنندگان به سوی تولید قارچ هایی رفته اند که بازاریابی آن سهل و الوصول تر باشد و از سوی دیگر توجیه اقتصادی بالایی برای آن ها داشته باشد.

عفتی در ادامه اظهار کرد: امسال ۳۴۰ تن انواع قارچ خوراکی در ۵۷ واحد تولیدی این استان تولید شد.

وی با بیان اینکه این واحدها صنعتی و در قالب مشاغل خانگی هستند، بیان کرد: از مجموع قارچ تولیدی استان سه واحد تولیدی قارچ استان از نوع صدفی، ۵۳ واحد قارچ دکمه ای و یک مورد نیز سایر قارچ ها است.

این مقام مسئول گفت: در سطح کشور سه هزار و ۱۲۲ واحد تولید قارچ خوراکی وجود دارد که از نظر تعداد این استان ۱.۸ درصد واحد ها را به خود اختصاص داده است.

وی مجموع سطح واحد های قارچ در این استان را ۳۰ هزار و ۲۱۷ متر مربع عنوان کرد و افزود: به طور میانگین در هر یک متر مربع از واحد های تولیدی ۱۱ کیلو و ۲۵ گرم قارچ تولید می شود.

سرپرست امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی با بیان اینکه این واحدها برای تولید قارچ ۶۱۳ تن کمپوست به عنوان مواد اولیه استفاده کرده اند، اظهار کرد: تلاش می کنیم تا سال آینده تولید قارچ در استان را با راه اندازی واحدهای غیر فعال و نیمه فعال به بیش از ۷۵۰ تن برسانیم.

وی گفت: قارچ های تولیدی استان به مصرف داخل استان می رسد و همچنین به استان خراسان رضوی و تهران نیز حمل می شود همچنین از استان های شمال کشور نیز به این خطه قارچ خوراکی وارد می شود.

عفتی با اشاره به اینکه قارچ تولیدی استان از نوع صدفی و دکمه ای است، گفت: فعالان حوزه تولید قارچ با توجه به بازار فعالیت خواهند داشت که بعضا در شرایط بالا رفتن هزینه ها و کاهش قیمت اقدام نخواهند کرد.

وی افزود: صدور مجوز و تامین تسهیلات سرمایه ای و سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی و برگزاری کلاس های آموزشی و ترویجی از مهم‌ترین اقدامات سازمان جهادکشاورزی برای توسعه کشت این محصول بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha