• چهارشنبه / ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۳:۱۸
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400121814476
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

زنگ خطری برای انقراض "کما"

زنگ خطری برای انقراض "کما"

ایسنا/خراسان جنوبی مدیر منابع طبیعی سرایان از روند رو به رشد برداشت «کما» در مراتع شهرستان سرایان به عنوان زنگ خطری در انقراض این گیاه یاد کرد.

سعید خواجه امروز چهارشنبه ۱۸ اسفند به مناسبت هفته منابع طبیعی در جمع اصحاب رسانه از روند رو به رشد برداشت «کما» در مراتع شهرستان سرایان به عنوان زنگ خطری در انقراض این گیاه یاد کرد و خواستار اطلاع رسانی خبرنگاران در این حوزه شد.

به گزارش ایسنا، وی ورود افراد و خانواده های محلی را در برداشت این گیاه متذکر شد و اظهار داشت: این روند باعث افزایش قاچاق آن و سو استفاده دلالان شده است.

خواجه توقیف هفت تن بار «کما» را متذکر شد و گفت: متاسفانه برداشت غیر اصولی گیاه منجر به نابودی آن شده است و وضعیت کنونی برداشت بی‌رویه کما تا ۵ سال آینده در شهرستان سرایان این گیاه نخواهد بود.

مدیر منابع طبیعی شهرستان سرایان اجرای طرح پوشش ملی نهالکاری را در شهرستان متذکر شد و افزود: بالغ بر ۶ هزار نهال مثمر در سطح شهرستان سرایان غرس شد.

وی هدف از اجرای طرح را دگرگونی و افزایش پوشش گیاهی شهرستان سرایان عنوان کرد و با بیان اینکه در سال های اخیر رویکرد این اداره بر کاشت درختان مثمر بوده است، اضافه کرد: این طرح تا ۵ سال آینده نیز ادامه خواهد داشت و حدود ۳۳ نهاد در اجرای این طرح مشارکت دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha