به گزارش ایسنا، مارز پرادو دانشجوی دکترای ایرانشناسی دانشگاه تهران از ایالات کالیفرنیای آمریکا با حضور در یادمان دشت ذوالفقاری بیان کرد: پیش از سفر تصور میکردم که راهیان نور اسم یک مکان است، ولی حالا متوجه شدهام که راهیان نور یک مکان یا یک منطقه جنگی نیست، بلکه راهیان نور فضایی فکری و روحی است.
این دانشجوی آمریکایی گفت: کشور ایران بر خلاف آمریکا که جنگها را به وجود میآورد، هیچ گونه جنگی را شروع نکرده است، کشور ایران تنها در مقابل حمله دشمن خود دفاع کرده است؛ دفاعی پُر از معنویت. هدف رزمندگان ایرانی تنها دفاع از کشور نبوده است، بلکه در کنار مقوله مهم دفاع از کشور هدف اصلی آنان رسیدن به خداوند بوده است.
وی افزود: رهبر ایران، شخصی بسیار باهوش است و بصیرت قوی دارد، این باعث شده است که من ایشان را خیلی دوست داشته باشم. کشور ایران غیر از حرف رهبر خود به هیچ چیز دیگری نیاز ندارد.
انتهای پیام
نظرات