• چهارشنبه / ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۱:۴۵
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1400121814320
  • خبرنگار : 71442

بازیگر «بچه مهندس» مقابل دوربین سریالی درباره کرونا

بازیگر «بچه مهندس» مقابل دوربین سریالی درباره کرونا

محمدرضا رهبری، منوچهر آذری و افشین سنگ‌چاپ، به عنوان بازیگران جدید سریال ده نمکی که با موضوع کرونا ساخته می شود، معرفی شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از سیمافیلم، محمدرضا رهبری، منوچهر آذری و افشین سنگ‌چاپ به تیم بازیگران سریال «آزادی مشروط» اضافه شدند. پیش از این نیز حضور مهران رجبی و علیرضا استادی در این پروژه تلویزیونی قطعی شده بود.

سریال ۳۰ قسمتی «آزادی مشروط» با محوریت طنز درباره فعالیت‌ گروه‌های جهادی، کادر درمان و پرستاران در ایام کرونا و مصائب و شیرینی‌های این دوران به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مسعوده ده‌نمکی در مرکز سیمافیلم ساخته می‌شود.

نگارش فیلمنامه این سریال توسط کریم خودسیانی و شهاب عباسی بر اساس طرحی از مسعود ده‌نمکی انجام شده است. «آزادی مشروط» سال آینده کلید می خورد.

سریال «آزادی مشروط» به سفارش مرکز سیمافیلم تهیه و تولید خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha