به گزارش ایسنا، حجت الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم در آیین بزرگداشت یکصدمین سال تاسیس شورای عالی آموزش و پرورش که در مدرسه تاریخی دارالفنون برگزار شد، با بیان اینکه صدسال از زمان تشکیل شورای معارف گذشته و در این مدت شاهد تحولات بسیاری بوده است گفت: دارالفنون نماد تعلیم و ترییت جدید در ایران و مرهون امیرکبیر است که مبداء و منشاء انتقال علوم و فنون از غرب به ایران شد و طبعا دانش کشور ما مرهون چنین شخصیتی است.
وی افزود: ۱۰ سال است که سندتحول بنیادین تصویب شده اما هنوز به طور کامل اجرا نشده و نیازمند اهتمام ویژهای است تا زمینه را برای تحول در آموزش و پرورش فراهم کند.
مصباحی مقدم با اشاره به اینکه نقش اول در آموزش و پرورش را معلم ایفا میکند و اگر سهمی برای کتاب و برنامه درسی قائل باشیم، باز هم معلم است که با منش و دانش خود بر روند تربیتی و آموزشی دانش آموزان اثرگذار است گفت: باید اهتمام ویژه بر جذب و آموزش معلمان داشته باشیم.
عضو شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه آنچه امروز در دستور کار قرار دارد تربیت نسل خلاق، مبتکر و پیش برنده است گفت: امروز در اثر تعلیم و تربیت در سطوح مختلف هم در آموزش و پرورش و آموزش عالی شاهد حضور و فعالیت یک نسل خلاق و مبتکر هستیم.
مصباحی مقدم ادامه داد: امیدوارم ما شاهد روند اجرای تکامل سند تحول بنیادین آنطور که انتظار میرود باشیم.
به گزارش ایسنا، احمد صافی، دبیرکل اسبق شورای عالی آموزش و پرورش نیز با بیان اینکه سابقه آموزش و پرورش به سبک جدید به ۱۷۱ سال میرسد و اولین وزیر ما وزیرعلوم بوده که ۲۲ سال در این سمت کار میکرده است گفت: توفیق پیدا کردم ۱۰۰ سال تربیت معلم در ایران، قوانین آموزش و پرورش، ساختار اداری، آموزشی و سیر تحقیقات در آموزش و پرورش را بررسی کردم.
وی افزود: یکی از نقاط عطف شورای عالی آموزش و پرورش، تدوین سندتحول بنیادین آموزش و پرورش است. بستر سندتحول بنیادین و قوانین دیگر، خود قانون شورای عالی آموزش و پرورش است. شورای عالی آموزش و پرورش به لحاظ فضای فیزیکی محدودیت هایی دارد و نمیتواند از فرهنگیان و دیگر اقشار برای حضور در کمیسیون ها دعوت کند.
انتهای پیام
نظرات