• شنبه / ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۵:۵۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400121410749

سرپرست دفتر امور اجتماعی استانداری فارس:

برش استانی توسعه فرهنگ قرآنی طراحی شود

برش استانی توسعه فرهنگ قرآنی طراحی شود

ایسنا/فارس سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس گفت: چهار سند بالادستی در راستای توسعه قرآنی وجود دارد که باید در استان فارس اسناد بالادستی گرفته و برش استانی توسعه فرهنگ قرآنی طراحی شود. 

سید حسین حقایقی شنبه ۱۴ اسفند در جلسه شورای فرهنگ عمومی فارس گفت: چهار سند بالادستی در راستای توسعه قرآنی وجود دارد که باید در استان فارس اسناد بالادستی گرفته و برش استانی توسعه فرهنگ قرآنی طراحی شود. 

او با بیان اینکه برای احیای فرهنگ قرآنی و توسعه آن در استان باید براساس اسناد بالادستی حرکت کرد، افزود: صداوسیمای فارس در این زمینه آمادگی دارد تا با دستگاه‌های مرتبط همکاری کند. 

محمد حسین اسلامی، عضو هیئت مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآنی استان فارس هم گفت: قرارگاه قرآنی استان با مطالبه تشکل‌های قرآنی شکل گرفت و شش ماه جلسات مداوم آن ادامه داشت اما با سهل‌انگاری انجام شده در شش ماه دوم جلسات مختل شد. 

او با بیان اینکه احیای قرارگاه قرآنی که مصوبه شورای فرهنگ عمومی را دارد یک ضرورت است، گفت: شش دستگاه‌ اجرایی از نظر قانونی باید کارهایی انجام دهند که به عنوان عقبه فکری قرارگاه قرار بگیرند و در کنار آنها تمام دستگاه‌ها به عنوان گروه اجرایی کمک این گروه فکری باشند. 

حمیدرضا قانعی، مدیرکل ارشاد اسلامی فارس نیز در این باره گفت: با توجه به اینکه در آستانه ماه مبارک رمضان هستیم باید این شورا مجدد شروع به کار کند و شیوه جدید اعمال و کار تا ماه رمضان عملیاتی شود. 

برش استانی توسعه فرهنگ قرآنی طراحی شود

به گزارش ایسنا، نامگذاری ۱۵ اردیبهشت ماه به نام روز شیراز و ثبت رسمی یک روز به نام احمدبن‌موسی(ع) از دستور کارهای این جلسه بود که مصطفی مشفقیان، معاون فرهنگی شهردار شیراز در این زمینه اظهار کرد: اهمیت نامگذاری روز احمدبن‌موسی (ع) از آن جهت است که با توجه به عنوان سومین حرم از سوی رهبری به شهر شیراز این ثبت رسمی منجر به تولید محتوای فاخر و رونق بیش از پیش گردشگری مذهبی می‌شود. 

او با بیان اینکه رسانه‌های ملی و کشوری تولید محتوا را براساس تقویم انجام می‌دهند، گفت: اگر این روز ثبت شود می‌تواند در تولید محتوا نقش داشته باشد. 

مشفقیان عنوان کرد: روزی به نام احمدبن موسی(ع) در تقویم نداریم بلکه یک روز غیرثبت نشده و غیررسمی داریم اما اگر در تقویم ملی ثبت شود بدون اینکه نیاز به صرف هزینه باشد رسانه‌ها خود را ملزم می‌دانند که به تولید محتوا در این زمینه اقدام کنند. 

آیت‌الله لطف‌الله دژکام، امام جمعه شیراز نیز در تکمیل این دستور کار گفت: شهادت احمدبن‌موسی(ع) اصلا در تقویم ثبت نیست اما همان روز بزرگداشت احمدبن موسی(ع)  نیز چندان از سوی رسانه‌ها مورد توجه نیست. 

برش استانی توسعه فرهنگ قرآنی طراحی شود

او با بیان اینکه اگر مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره بزرگداشت داریم که باید کار شایسته انجام شود تا تمام کشور متوجه حرم سوم اهل بیت شود، تصریح کرد: مصوبه دوم که ثبت شهادت احمدبن‌موسی در تقویم ملی است، باید مورد توجه قرار گیرد. 

نماینده ولی‌فقیه در فارس با بیان اینکه به نظر می‌رسد این سازماندهی یک نقص دارد، گفت: باید از ثبت روز شهادت شروع کنیم و برنامه میلاد را به سمتی ببریم که در سطح ملی مورد توجه قرار گیرد. 

آیت‌الله دژکام همچنین درباره روز شیراز خاطرنشان کرد: باید بررسی بیشتر شود هرچند اصل قضیه مناسب است چون هم بهار شیراز است و هم اوج گردشگری ولی منوط به این است که بخش معنوی قضیه مورد توجه باشد.  

برش استانی توسعه فرهنگ قرآنی طراحی شود

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha