حسین پیرمؤذن در هشتمین جلسه شورای گفتو گوی دولت و بخش خصوصی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از 3 جلسه پیش با هدف بهبود فرآیندها و تسهیل مقررات کسب و کار مسایل و موضوعات در این زمینه با همکاری و مشارکت دستگاههای دولتی و بخش خصوصی در حال بررسی است تا ما بتوانیم از سال آینده با رفع قوانین مزاحم بهتر و شایسته در خدمت سرمایهگذاران و کارآفرینان باشیم.
وی تصریح کرد: جهاد کشاورزی و دستگاههای زیرمجموعه این سازمان در تسهیلگری کسب و کار جمعبندی نظرات کارشناسی را انجام دادند که ما امیدواریم پیشنهادات ارائه شده به صورت استانی و ملی مورد توجه قرار گرفته تا با تصویب و اصلاح این فرآیندها بهبود شاخصهای فضای کسب و کار را در استان شاهد باشیم.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل ضرورت راهاندازی کمیته تطبیق قوانین و مقررات را در استان یادآور شد و گفت: نباید قوانین و مقررات به شکل موازی مانع اجرای طرحها و صدور مجوزها باشند بلکه بهتر است با تشکیل کمیته تطبیق قوانین و مقررات بخش عظیمی از قوانین مازاد و موازی در استعلامات کنار گذاشته شده و اصلیترین مباحث مورد توجه قرار گیرد.
پیرمؤذن افزود: در استعلامات 13گانه بهتر است دستگاههای اجرایی به شکل یکپارچه و در سامانه مشخص برای یک بار پاسخ به استعلامات را انجام دهند تا صدور پروانه و فعالیت سرمایهگذاران در کمترین زمان اتفاق افتاده و شاهد طولانی شدن فرآیند پاسخ به استعلامات نباشیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: شایسته است در کمتر از 15 روز پاسخ استعلامات از سوی دستگاههای اجرایی داده شود و در غیر این صورت عدم پاسخگویی به منزله نتیجه و پاسخ مثبت تلقی شده و روند فعالیتها ادامه پیدا کند.
پیرمؤذن با انتقاد از طولانی شدن پاسخ برخی از استعلامات در دستگاههای اجرایی حتی تا 3 ماه اضافه کرد: اصلا قابل قبول نیست که دستگاههای اجرایی به جای تسهیل فرآیندها به طولانی شدن این امر دامن بزنند بلکه بهتر است در کمترین زمان استعلامات پاسخ داده شده و سرمایهگذار تکلیف خود را در فرآیند صدور مجوزها و دریافت پروانه فعالیت داشته باشد.
وی بیان کرد: بهتر است این پاسخگوییها و استعلامات در یک بستر الکترونیکی و سامانه به هم پیوسته انجام شود تا از پاسخگوییهای فردی اجتناب شده و روند بهبود فضای کسب و کار را در سال آینده شاهد باشیم.
پیرمؤذن ضرورت مدرنسازی صنایع تبدیلی و تکمیلی منطبق بر استانداردهای جهانی را یادآور شد و ادامه داد: بازار روسیه برای استان اردبیل و صادرکنندگان بازار بکر، مناسب و بینظیر است و ما امیدواریم با توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی با زمان ماندگاری تولید محصولات به ویژه محصولات لبنی بتوانیم صادرات مناسبی را انجام دهیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: برخی از واحدهای صنعتی و تولیدی استان به رغم ظرفیت بینظیر تولید شیر خام در این استان هنوز قادر به تولید شیر استرلیزه و خشک نیستند و با روش قدیمی مدت ماندگاری محصولشان کمتر از یک هفته است در حالی که با مدرنسازی صنایع تبدیلی در این بخش میتوانیم تا 10 روز مدت ماندگاری محصولات تولید شده را افزایش دهیم.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل گلهمندی برخی از سرمایهگذاران در واگذاری زمین و طولانی شدن استعلامات امور اراضی یادآور شد و تصریح کرد: انتظار میرود با همکاری مسئولان امور اراضی و تصویب قوانین در بهرهبرداری از اراضی درجه 2 و 3 بتوان در این فرآیند سرعت عمل بیشتری را انجام داد.
انتهای پیام
نظرات