• شنبه / ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۲:۴۵
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400121410469
  • خبرنگار : 50026

سرپرست دانشگاه بیرجند مطرح کرد: 

انعقاد ۴۰ تفاهم نامه بین المللی توسط دانشگاه بیرجند با دانشگاه‌های دنیا 

انعقاد ۴۰ تفاهم نامه بین المللی توسط دانشگاه بیرجند با دانشگاه‌های دنیا 

ایسنا/خراسان جنوبی سرپرست دانشگاه بیرجند با اشاره به مشارکت فعال دانشگاه بیرجند در عرصه بین الملل، تصریح کرد: انعقاد ۴۰ تفاهم نامه بین المللی با دانشگاه‌های کشورهایی چون فرانسه، کره، ترکیه، رمانی نشان از تایید این فعالیت دارد.

احمد لامعی، امروز شنبه ۱۴ اسفند در افتتاحیه شانزدهمین گردهمایی بین المللی انجمن ترویج زبان و ادبیات فارسی در بیرجند، اظهار کرد: دانشگاه بیرجند با کمتر از نیم قرن سابقه، میراث دار آموزش عالی در شرق کشور است و اکنون باید همت پژوهشگران این دانشگاه علوم برگزاری چنین همایشی را قدر دانست‌. 

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه یکی از صادرات خراسان‌جنوبی عرضه فرهنگ و اندیشه ورزی در سایه دانشگاه است، افزود: ۳۵ هزار و ۶۰۴ دانشجو در دانشگاه‌های مختلف استان در حال تحصیل هستند. 

لامعی بیان کرد: ۱۱ هزار و ۷۰۷ دانشجو تنها در ۱۰ دانشکده و ۴ آموزشگاه در ۳۴ کد رشته مشغول تحصیل هستند و ۴۵۰ طرح پژوهشی، ۱۹ نشریه و ۲ کتابخانه با بیش از ۱۵۰ هزار جلد کتاب از مهم‌ترین عرضه‌های پژوهشی دانشگاه است. 

سرپرست دانشگاه بیرجند با اشاره به مشارکت فعال دانشگاه بیرجند در عرصه بین الملل، تصریح کرد: انعقاد ۴۰ تفاهم نامه بین المللی با دانشگاه‌های کشورهایی چون فرانسه، کره، ترکیه، رمانی نشان از تایید این فعالیت دارد. 

لامعی با بیان اینکه هم اکنون ۲۰ رساله مشترک توسط دانشگاه با سایر کشورها درحال جریان است، گفت: در سال جاری هم دانشگاه بیرجند موفق به جذب ۴۰۷ دانشجو غیرایرانی شده است که به دنبال گسترش دایره تعامل خود در عرصه دیپلماسی علمی و فرهنگی است. 

وی با اشاره به نقش شرق ایران در حفظ تمدن پارسی، گفت: خراسان مهد فرهنگ و اندیشه در طول تاریخ است و خراسان و خراسانی‌ها پایسدار فرهنگ و تمدن هستند چراکه زمانی که امپراطوری بزرگ ساسانی و عباسی در شرق ایران بزرگ دچار اضمحلال شد، خراسانی‌ها در احیای فرهنگ و تمدن نقش بسزایی داشتند و این منطقه محل رواج گفت وگو و آزاداندیش و وفاق بوده است. 

لامعی یادآور شد: امروز نیز خراسان جنوبی نقش بسزایی در ارتباط با کشورهای پاکستان و افغانستان و توجه به تعاملات بین الملل دارد که نشان دهنده عدم کم رنگ شدن این فرهنگ در طول تاریخ است.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha