به گزارش ایسنا، دکتر محمد سیف امروز در آیین تقدیر از دانشمندان برتر در همکاری با جامعه و صنعت، افزود: قرار بود این مراسم در پایان هفته پژوهشوفناوری برگزار شود، ولی برگزاری آن با تاخیر انجام شد.
وی با اشاره به مطرح شدن حوزه نوآوری و فناوری در کشور در سالهای اخیر، اظهار کرد: در این راستا مواردی چون ماموریت گرا شدن دانشگاهها برای پاسخگویی به نیاز جامعه و صنعت و اجرا شدن پایاننامههای تقاضا محور از جمله موضوعاتی است که لازم است از سوی اساتید پیگیری شوند.
سیف با اشاره به انتخاب اعضای هیات علمی برتر در ارتباط با جامعه و صنعت، خاطر نشان کرد: بر این اساس دانشگاهها ۱۳۴ نفر از اعضای هیات علمی خود را که بر اساس شاخصهایی ارزیابی شده بودند، معرفی و تقدیر کردند و از سوی وزارت علوم نیز لوحهای تقدیری ارسال شد.
مدیر کل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، خاطر نشان کرد: در این مراسم ما از این تعداد ۹ نفر را انتخاب کردیم که این افراد از اعضای هیات علمی دانشگاهها در حوزههای مختلف هستند که میتوانند الگوهای مناسبی برای ارتباط با جامعه و صنعت باشند.
وی اضافه کرد: در حال حاضر ۲۸ هزار نفر عضو هیات علمی دانشگاههای وابسته به وزارت علوم داریم که از این تعداد ۵ هزار نفر در ارتباط جامعه و هستند و این در حالی است که ظرفیت و پتانسیل اساتید دانشگاهها در این حوزه بیشتر است.
سیف، ابراز امیدواری کرد که با الگوبرداری از این ۹ عضو هیات علمی برتر دانشگاهها، در آینده شاهد اثر بخشی آنها در حل مسائل کشور باشیم.
انتهای پیام
نظرات