سیدحسن میرعماد در دیدار با سرپرست و معاون جهاددانشگاهی استان سمنان که به منظور هماهنگیهای لازم برای اجرای طرح "قطب دامپروری مهدیشهر"برگزار شد اظهار کرد: انتظار میرود که با بهرهگیری از نیروی انسانی توانمند یک طرح مطالعاتی کابردی برای این طرح آماده شود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان سمنان ایجاد یک مجتمع بزرگ دامپروری را مطالبه به حق مردم دانست و گفت: جهادکشاورزی استان آمادگی دارد که از ظرفیتهای جهاددانشگاهی استان سمنان در این طرح ملی استفاده کند.
وی با بیان اینکه ایجاد یک مجتمع دامپروری میتواند به اقتصاد منطقه کمک کند افزود: متقاضیان زیادی برای واحدهای مجتمع دامپروری در استان وجود دارد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان بر لزوم تعبیه یک مجتمع واحد برای دو طرح دام سبک و سنگین تاکید و تصریح کرد: ایجاد یک مرکز واحد میتواند هم به تسهیل در فرآیند نظارت طرح و هم به صرفهجویی منابع در این طرح، کمک شایانی کند.
میرعماد همچنین بر لزوم تعبیه یک کمیته علمی و اجرایی برای اجرایی شدن این طرح تاکید و خاطرنشان کرد: این کمیته میتواند با حضور جهادکشاورزی استان، جهاددانشگاهی استان، مرکز تحقیقات دام، دو نماینده از بخش خصوصی، دامپزشکی و...تشکیل و هرگونه نقشهراه و تصمیمگیری در خصوص پروژه از طریق این کمیته عملیاتی شود.
وی با اشاره به اینکه تبدیل مهدیشهر به قطب دامپروری یک مطالبه به حق است اضافه کرد: خوشبختانه در سفر اخیر رئیسجمهور به استان به این مطالبه مردم منطقه پاسخ داده شد.
عضو شورای اشتغال استان با بیان اینکه باید به دنبال منابع اعتباری برای اجرای این طرح ملی باشیم افزود: در فاز اول طرح، اعتباراتی از محل اعتبارات استانی پیشبینی شده و تلاش میکنیم این طرح اجرایی شود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان سمنان با اشاره به ظرفیتهای علمی بالای جهاددانشگاهی گفت: جهاددانشگاهی استان میتواند در اجرای طرح از ظرفیتهای مرکز تحقیقات جهادکشاورزی و مرکز پشتیبانی دام جهادکشاورزی نیز استفاده کند.
میرعماد با استقبال از راهاندازی ایستگاه اصلاح دام سنگسری در مجموعه جهاددانشگاهی تصریح کرد: استقرار دبیرخانه این طرح در مجموعه جهاددانشگاهی استان و بهرهگیری از توانمندیهای جهادکشاورزی استان، جهاددانشگاهی استان، مرکز تحقیقات و مرکز پشتیبانی امور دام و...مورد تاکید است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان سمنان خواستار تسریع در ایجاد مرکز بهنژاد دامی در مجموعه جهاددانشگاهی شد و گفت: باید همه تصمیمگیریها در خصوص این طرح از طریق کمیتهای که با حضور دستگاههای مختلف شکل میگیرد انجام شود تا از عملکرد جزیرهای در طرح جلوگیری شود.
وی بر ضرورت شکلگیری ساختار اجرایی این طرح در شهرستان مهدیشهر به عنوان زادگاه دام سنگسری تاکید و خاطرنشان کرد: در انجام طرح مطالعاتی طرح باید به ظرفیتهای منطقه توجه ویژه شود. متاسفانه در گذشته برخی طرحهای مطالعاتی به صورت کتابخانهای و بدون توجه به واقعیتها انجام شده که امروز در کتابخانهها هستند.
میرعماد با اشاره به عزم جدی مجموعه بزرگ شستا برای ایجاد یک مرکز 3000 دامی در استان گفت: البته شستا به تنهایی نمیتواند پاسخگوی نیازهای منطقه باشد لذا باید از ظرفیت دیگر بخشها نیز استفاده شود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان عنوان کرد: سازمان جهاددانشگاهی استان آمادگی دارد که حداکثر همکاری را در اجرایی شدن این طرح داشته باشد.
وی همچنین با اشاره به وجود یک مرکز دام سنگسری در شهرستان دامغان افزود: جهادکشاورزی استان آمادگی دارد که از ظرفیتهای این مرکز نیز در راستایی اجرایی شدن طرح قطب دامپروری مهدیشهر و راهاندازی ایستگاه اصلاح دام سنگسری در مجموعه جهاددانشگاهی در شهرستان مهدیشهر استفاده کند.
انتهای پیام
نظرات