• شنبه / ۷ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۵
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1400120705183
  • منبع : بنیاد برکت

تحصیل ۲۵۰ هزار دانش‌آموز در مدارس برکت

تحصیل ۲۵۰ هزار دانش‌آموز در مدارس برکت

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از تحصیل ۲۵۰ هزار دانش‌آموز در مدارس این بنیاد خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمد ترکمانه با تاکید بر نهضت مدرسه‌سازی در کشور گفت: بنیاد بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام، نسبت به ساخت ۲۷۰۰ مدرسه با ۱۴ هزار و ۵۰۰ کلاس درس تعهد دارد که تا به امروز ۱۸۰۰ مدرسه با ۱۰ هزار کلاس درس به بهره‌برداری رسیده است.

وی افزود: ۳ هزار و ۷۵۰ روستا در سراسر کشور تحت پوشش فعالیت‌های مدرسه‌سازی بنیاد برکت قرار دارند و ۲۵۰ هزار دانش‌آموز در مدارس برکت مشغول به تحصیل هستند.


ترکمانه یادآور شد: حجم کل سرمایه‌گذاری برای ساخت ۲۷۰۰ مدرسه برکت در مناطق محروم و روستایی کشور ۴۰ هزار میلیارد ریال است.

در جریان سفر مدیرعامل بنیاد برکت به استان اصفهان دو مدرسه برکت در مناطق محروم این استان به بهره‌برداری رسید. بر اساس این گزارش، مدرسه ۹ کلاسه برکت در شهرستان نوش‌آباد و مدرسه ۶ کلاسه برکت در روستای قهجاورستان استان اصفهان افتتاح شد و در اختیار دانش‌آموزان این مناطق قرار گرفت.

ترکمانه درباره مدرسه نوش‌آباد توضیح داد: این مدرسه ۹ کلاسه با زیربنای ۶۴۴ مترمربع و با حجم سرمایه‌گذاری بیش از ۲۵ میلیارد ریال ساخته شده است.

مدیرعامل بنیاد برکت افزود: مدرسه برکت روستای قهجاورستان نیز دارای ۶ کلاس درس است و ۶۳۵ مترمربع زیربنا دارد. حجم کل سرمایه‌گذاری برای ساخت این واحد آموزشی نیز بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال است.

ترکمانه با اشاره به فعالیت‌های مدرسه‌سازی بنیاد برکت در استان اصفهان اظهار کرد: تاکنون ۴۷ مدرسه با ۲۹۷ کلاس درس در مناطق محروم و روستایی استان به بهره‌برداری رسیده است.

به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، این بنیاد همچنین ساخت ۳۳ مدرسه دیگر با ۲۱۴ کلاس درس را در شهرها و روستاهای استان اصفهان در دستور کار دارد. بنیاد برکت تا به امروز ۲۴۹ پروژه عمرانی و زیربنایی شامل مدرسه، مسجد، مسکن معلولین، مرکز جامع سلامت، خانه بهداشت، حوزه علمیه، کتابخانه و خانه عالم را با سرمایه‌گذاری ۵۶۲ میلیارد ریال در مناطق کم برخوردار استان اصفهان به بهره‌برداری رسانده است.

ترکمانه تصریح کرد: ۲۱۶ پروژه عمرانی و زیربنایی دیگر به ارزش ۷۳۹ میلیارد ریال نیز در دست اجراست که تمامی این پروژه‌ها تا پایان سال ۱۴۰۲ افتتاح خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha