• پنجشنبه / ۵ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۵:۱۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400120504141
  • خبرنگار : 50356

رئیس اتاق مشترک ایران و ترکمنستان

خراسان رضوی می‌تواند هاب تجارت با کشور پاکستان باشد

خراسان رضوی می‌تواند هاب تجارت با کشور پاکستان باشد

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اتاق مشترک ایران و ترکمنستان با اشاره به اینکه در حوزه اقتصادی و فرهنگی تعاملات زیادی میان کشور ایران و پاکستان می‌تواند وجود داشته باشد، گفت: خراسان رضوی با مرکزیت مشهد یکی از قطب‌های تجاری در ایران بوده و این استان می‌تواند هاب منطقه و هاب تجارت با کشور پاکستان باشد.

مجید محمدنژاد امروز پنجم اسفند ماه در نشست هیات اتاق بازرگانی لاهور پاکستان و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی که در محل اتاق مشهد برگزار شد،اظهار کرد: پاکستان کشوری بسیار بزرگ و هم مرز با ایران است. این کشور قرابت‌های زیادی با ایران داشته و در حوزه اقتصادی و فرهنگی تعاملات زیادی میان این دو کشور می‌تواند وجود داشته باشد. هم اکنون این سطح از مناسبات و مبادلات تجاری با پاکستان غیر قابل قبول بوده و امید است این مناسبات افزایش پیدا کند.

وی افزود: خراسان رضوی با مرکزیت مشهد یکی از قطب‌های تجاری در ایران بوده و این استان می‌تواند هاب منطقه و هاب تجارت با کشور پاکستان باشد. این دیدار فرصت بسیار مناسبی برای ایجاد مراودات تجاری مناسب میان تجار خراسان رضوی و بازرگانان لاهور است.

در ادامه محمود امتی، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی اظهار کرد: بخش زیادی از روابط تجاری ایران با پاکستان از مرز تجاری میرجاوه و تفتان صورت می‌گیرد و همچنین بخش زیادی از تبادل تجاری مربوط به گاز ال پی جی (گاز مایع) و سوخت است. بخش دیگری از تعاملات تجاری طبق پیمان آی تی آی مربوط به حوزه ترانزیت و بخش دیگر محصولات پاکستان به ایران و ایران به پاکستان است.

وی افزود: بخشی از هزینه‌های که به بخش تجاری دو کشور ایران و پاکستان تحمیل می‌شود مربوط به توقف کامیون‌ها در مرز بوده که موجب افزایش کرایه کامیون‌ها می‌شود. پیگیری این مساله توسط دو بخش خصوصی ایران و پاکستان موجب احتمال کاهش توقفات و کرایه حمل خواهد شد.

نایب رئیس انجمن حمل و نقل بین‌المللی خراسان رضوی به ارائه چند پیشنهاد برای حل این مساله پرداخت و گفت: ایجاد سهولت در صدور ویزا برای رانندگان ایرانی در مرز، افزایش ساعت کاری گمرک، افزایش سرعت در ترخیص سوخت ال پی جی از این موارد است. تقاضای بخش خصوصی تعجیل در کاهش زمان توقف کامیون‌ها است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha