• چهارشنبه / ۴ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۳:۱۹
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1400120403271
  • خبرنگار : 71650

آسیب «سوگواری» بدون حضور دوستان در ایام کرونا

آسیب «سوگواری» بدون حضور دوستان در ایام کرونا

مدیر عامل موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی با بیان اینکه طی دو سال اخیر و با پاندمی کووید ۱۹ خانواده‌ها در حالی که باید سوگ از دست دادن عزیزان را تحمل می‌کردند، امکان همدلی و دریافت همدردی دیگران را نداشتند، گفت: عدم امکان سوگواری در کنار دوستان تاثیرات و آسیب‌های روحی را ایجاد کرده و به نظر می‌رسد حوزه مددکاری اجتماعی توجه به این امر را پس از کرونا باید در دستور کار قرار دهد.

به گزارش ایسنا، روزبه کردونی در چهارمین کنگره آنلاین بین‌المللی و سی و ششمین همایش مددکاری اجتماعی در ایران با موضوع "مددکاری اجتماعی و ادغام اجتماعی"، اظهار کرد: مهم‌ترین مسئولیت مددکاری اجتماعی و فعالان اجتماعی باید در تعامل با معقولاتی نظیر خیر همگانی و مسئولیت اجتماعی باشد تا بتوانند نقش آفرینی خود را متناسب و همزمان با تغییرات پارادایمی و رویکردی و اجتماعی به ویژه پس از اثر گذاری اجتماعی کرونا پیش ببرند. 

وی با اشاره به مطالعات انجام شده در زمینه پاندمی کووید ۱۹، تصریح کرد: مطالعات مورد اجماعی وجود دارد که نشان می‌دهد کرونا سه شوک در حوزه سلامت، اجتماعی _اقتصادی و سیاست گذاری در جهان ایجاد کرده است و اگر قرار باشد در بحث مددکاری اجتماعی گفتمان و رویکرد و سیاست گذاری را مد نظر داشته باشیم باید به سوالی مهم جواب دهیم که در حوزه مددکار اجتماعی در دوره پسا کرونا و حین کرونا چه نقش آفرینی تاریخی باید اتفاق بیافتد؟. 

کردونی معتقد است که مددکار اجتماعی کسی است که شناخت دقیق از نیازمندی‌های جامعه هدف خود دارد و با مهارت‌های شخصی به افراد کمک می‌کند تا بر مشکلات فائق آیند. 

به گفته مدیر عامل موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی، از جمله تاثیرات پاندمی کووید ۱۹، تاثیر در حوزه سلامت روانی بوده است و از این رو نیاز است مددکاری اجتماعی فهم دقیقی نسبت به امر ایجاد شده پیدا کرده و مبتنی بر اثر جدید اجتماعی عمل کند. 

کردونی ادامه داد: در تمام مفاهیم و سیاست گذاری‌ها و رویکردهای خود باید به قبل و بعد شیوع اپیدمی کرونا توجه کرد و دانست که ما به عنوان فعالان اجتماعی این عرصه، باید چه تفاوتی در رویکردهای خود در حوزه اندیشه‌ای، سیاست گذاری و اجرایی قائل شویم. 

وی با بیان اینکه در حال حاضر تصویر شبه روشنی از اثرات کرونا بر حوزه‌های اقتصادی و سلامت وجود دارد و این تصویر به ما قابلیت برنامه‌ریزی می‌دهد، افزود: از این جهت مهم است که در حوزه‌های حمایت اجتماعی و مددکاری اجتماعی که معطوف به خدمت به ضعیف‌ترین و نیازمندترین اقشار است، آخرین تاثیرات اجتماعی را لحاظ کرده و بدانیم نیازمندی‌های روز مردم در آن حوزه‌ها چه تغییراتی کرده است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha