• چهارشنبه / ۴ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۰:۳۰
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1400120403007
  • منبع : باشگاه دانشجویان

برگزاری کارگاه «اسانس‌ها و عصاره‌های گیاهی در صنایع غذایی»

برگزاری کارگاه «اسانس‌ها و عصاره‌های گیاهی در صنایع غذایی»

انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان، کارگاه مجازی «اسانس‌ها و عصاره‌های گیاهی در صنایع غذایی» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این کارگاه با تدریس دکتر شادیه محمدی ـ دکترای تخصصی بهداشت مواد غذایی، ۱۳ اسفند از ساعت ۹ تا ۱۲ برپا می‌شود. 

اسانس‌ها مخلوطی از ترکیبات روغنی فرار بوده که به‌عنوان یک متابولیت ثانویه در گیاهان دارویی ساخته می‌شوند که در فرآیند تقطیر (حرارت دادن گیاه همراه با آب برای جداسازی ترکیبات آن) به سطح آب آمده و قابل جداسازی هستند.
انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha