• سه‌شنبه / ۳ اسفند ۱۴۰۰ / ۲۱:۳۴
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 1400120302707
  • خبرنگار : 71021

معاون میراث فرهنگی کشور:

اماکن تاریخی استودیوهای نوروزی صدا و سیما شوند

اماکن تاریخی استودیوهای نوروزی صدا و سیما شوند

معاون میراث فرهنگی گفت: اماکن تاریخی به استودیوهای برنامه‌های نوروزی صدا و سیما تبدیل شود و استودیوگریزی در دستور کار قرار گیرد و برای استفاده از اماکن تاریخی و پایگاه‌های میراث فرهنگی هماهنگی‌های لازم با صدا و سیما انجام شود.

به گزارش ایسنا، علی دارابی درحالی درباره استفاده از اماکن تاریخی به عنوان استودیو برنامه‌های نوروزی صدا و سیما تاکید کرد که در روزهای اخیر ساخت مجموعه‌های تلویزیونی به خاطر اثرات مخربی که تا کنون داشته‌اند، واکنش‌برانگیز شده است. دارابی پیش از آن‌که وارد وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شود، معاون امور استان‌های سازمان صدا و سیما بود و در این مدت انتخاب‌هایی از جمع صدا و سیمایی‌ها در مجموعه میراث فرهنگی داشته است.

او که در همایش «به استقبال نوروز ۱۴۰۱» سخن می‌گفت، بر افزایش سواد میراثی از طریق رسانه تاکید کرد و با بیان این‌که برای هر اقدامی باید پیوست رسانه‌ای و فرهنگی تدوین شود، گفت: باید در سطح کشور تمام مجموعه‌های تاریخی به مسؤولان، سفرا و مردم معرفی شوند. همچنین باید افزایش سواد میراثی و شناساندن آن به آحاد مردم از طریق رسانه‌ها در دستور کار قرار بگیرد.

قائم مقام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که ریاست ستاد نوروز را به عهده دارد، به تدوین دستورالعملی برای قبل، حین و پس از نوروز در وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اشاره کرد و ارائه خدمات باکیفیت و خانواده‌محوری را جزو اولویت‌های وزارتخانه دانست.

دارابی با اشاره به حضور مدیران استانی و پایگاه‌های میراث فرهنگی و موزه‌ها در همایش استقبال نوروز، اظهار کرد: این جلسه به مثابه برنامه‌ریزی برای انجام عملیاتی است که امکان دارد اجرای آن با موانعی روبه‌رو شود؛ لذا ما وظیفه داریم برای برگزاری سفرهای نوروزی اهتمام داشته باشیم.

او همچنین بیان کرد: نوروز عرصه‌ای برای رقابت سالم در راستای ارائه بهترین خدمات است و امیدوارم بتوانیم میزبان شایسته‌ برای گردشگران باشیم. ارائه خدمت باکیفیت به مردم و خانواده‌محوری از ارکان اصلی برنامه‌های ما است.

قائم مقام وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به تاثیرات کرونا در صنعت گردشگری دنیا، افزود: با وجود اتفاقات تأثربرانگیز و فوت بیش از ۶ میلیون نفر در این مدت، حوزه سلامت، دانش بنیان‌ها، علم و فن‌آوری و رسانه‌ها رشد چشمگیری داشته‌اند.

او همچنین به سونامی سفر اشاره کرد و گفت: باید خودمان را برای این رخداد بزرگ آماده کنیم. همچنین حفظ و صیانت از یادگار اجدادمان و معرفی شایسته‌ آن از وظایف مهمی است که ما برای خود تعریف کرده‌ایم.

بنابر گزارش روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، دارابی استفاده از استادان دانشگاه، دانشجویان، بسیجیان و داوطلبان به‌عنوان همیاران میراث، افزایش کار موزه‌ها و پایگاه‌ها همچنین تهیه یونیفرمی متحدالشکل در آینده را به عنوان طرح‌ها و پیشنهادهای مدنظر خود مطرح کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha