امیر رضوانی مقدم، مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی سهند در مراسم انعقاد این تفاهمنامه اظهار کرد: تفاهمنامهای با اتحادیهی چرم، کیف و لوازم جانبی کفش و انجمن کفش تبریز در راستای گسترش همکاریهای علمی، پژوهشی و آموزشی امضا کردیم تا برای صنعت کیف و کفش که در استان و منطقه بسیار حائز اهمیت است و جزوی از صنایع ریشهدار جامعه محسوب میشود، فعالیتهای مثبتی را در دانشگاه انجام دهیم.
وی ادامه داد: مراودات بین دانشگاه و صنعت میتواند ارزش افزودهی بسیار زیادی برای صنعت داشته باشد و پژوهشهای مراجع دانشجویی را به سمت و سوی منظم و هدفدار هدایت کند تا علم نافع محقق شود که در همین راستا این تفاهمنامه امضا شد و در موارد خوبی نیز به تفاهم رسیدیم.
رضوانی مقدم افزود: شناسایی مواد اولیه، کنترل کیفیت مواد ورودی و نیازهای صنایع برای تولیدات داخل و بومی سازی محصولات مواردی از جمله مواردی بودند که مورد بحث قرار گرفتند و امیدواریم بتوانیم با اجرای این تفاهم نامه، اثرات مثبت و خیر و برکت فراوانی برای استان و کشور خود داشته باشیم.
مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی سهند یادآور شد: کمیتهی مشترکی مابین دانشگاه سهند و اتحادیهی چرم، کیف و لوازم جانبی کفش تبریز و انجمن کفش تبریز تشکیل میشود تا با برگزاری جلسات منظم، نیازها احصا شده و به دانشگاه منتقل شوند و نتایج از طرف دانشگاه در قالب پروژههای ارتباط با صنعت و مشاورههای کلینیک سیار به سمت صنعت پیش رود.
دانشگاه صنعتی سهند یکی از موثرترین دانشگاهها در حوزه صنعت است
رئیس اتحادیه چرم، کیف و لوازم جانبی کفش تبریز نیز در این مراسم گفت: در راستای گسترش همفکری و همکاریهای مشترک علمی، پژوهشی و آموزشی و برای ارتقاء توانمندیها و همچنین تقویت و برقراری ارتباط هدفمند و واقعی مابین دانشگاه صنعتی سهند و اتحادیه چرم، کیف و لوازم جانبی کفش و انجمن کفش تبریز تفاهمنامهای منعقد شد.
مسعود مودتی بیان کرد: دانشگاه صنعتی سهند با دارا بودن سرمایههای علمی و اساتید مطرح در دنیا بهعنوان یکی از مؤثرترین دانشگاهها در صنعت است که با توجه به سرعت پیشرفت تکنولوژیهای نوین در حوزههای مختلف از جمله صنعت چرم و کفش در جهان، امروز صنعت ما بیش از پیش به تعامل و همفکری و هم اندیشی با دانشگاه نیازمند است.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه این اتحادیه بهعنوان حافظ منافع جمع و جهت ارتقاء و پیشرفت صنعت بزرگ چرم و کفش و رسیدن به الگوهای تعریف شدهی جهانی دارای مسئولیتهای حقوقی است، این مهم با تشکیل کارگروهی تخصصی، تیم علمی از خود بدنهی صنعت با دانشگاه و با همراهی دانشگاه سعی در رسیدن به اهداف مشخص و برنامهریزی شدهی خود دارد.
به گزارش ایسنا، مسئول کمیسیون آموزش و پژوهش اتاق اصناف تبریز در پایان تاکید کرد: یکی از اهداف بزرگ و اهم این تفاهم نامه، هدفگذاری، آنالیز و دست یابی به برخی مواد اولیه وارداتی، تولید و جایگزین کردن مواد ثانویه در کشور در راستای مقابله با تحریمها و جلوگیری از خروج ارز از کشور و همچنین رسیدن به استاندارد مشخصی برای مواد اولیه مورد استفاده در صنعت چرم، کیف و کفش برای مواد اولیهی وارداتی و تولید داخل با هدف تعریف کفش استاندارد تولید شده با مواد اولیه استاندارد است که در این راستا اجرای همایشهای علمی و تخصصی توسط دانشگاه و اتحادیه میتواند ارزشمند و مفید واقع شود.
انتهای پیام
نظرات