نرجس سامری، کارگردان این نمایش در گفتوگو با ایسنا درباره این نمایش گفت: اهالی کاله درباره سه نفر است که به تازگی به فرانسه مهاجرت کرده اند، یک دختر کرد از ایلام ایران، یک مرد از آفریقا که بعد از نسل کشی رواندا در یک کمپ شبانه روزی در کیگالی بزرگ شده و یک مرد که از سونامی اندونزی نجات یافته و به کمپ کاله فرانسه مهاجرت کرده، این داستان به قلم «پیام لاریان» حول یک خیرخواهی سه نفره میگردد، سه نفری که زبان همدیگر را متوجه نمیشوند اما میخواهند به هم کمک کنند و در این راه با چالش های متنوعی روبرو میشوند و با رخداد تعجب برانگیزی به پایان میرسد.
کارگردان و دست اندرکاران این نمایش با همکاری کانون تئاتر دانشگاه هنر اسلامی تبریز توانستند در دوره زمانی ۲ تا ۳ ماهه با تمرین و کار بر روی اجرای این اثر، نمایش اهالی کاله را برای ۹ شب متوالی در سالن سینمایی ۲۹ بهمن اجرا کنند.نکته حائز اهمیت درمورد این نمایش این است که تمام بازیگران این تئاتر اولین تجربه بازیگری بر روی صحنه رسمی تئاتر را داشته اند.
کانون تئاتر دانشگاه هنر اسلامی تبریز با حضور دانشجویان مختلف از استان ها و اقوام متعدد ایران در این نمایش توانست لقب «سفیران صلح» را برای اجرای این نمایش از سمت اساتید این دانشگاه و بینندگانش کسب کنند. بازیگرانی که از جای جای ایران، آذربایجان، گیلان، لرستان، کردستان، بوشهر، اصفهان و ... حاضر بودند.
به گزارش ایسنا، سبک این اثر با یک دیدگاه روانشناختی و ترسناک به شکلی تراژدی، گوینده ی تمام رنج هایی بود که افراد مهاجر به کمپهای پناهندگی در فرانسه به چه شکل زندگی خود را به سر میبرند، این نمایش که با تکنیکها و مهارتهای بازیگری توأم شده بود زبان را در سراسر جهان به چالش کشید.
نظرات