• دوشنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۱:۴۹
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1400120201263
  • منبع : سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

به مناسبت سالگرد شهادت سید محمدعلی رحیمی؛

مجاهدت‌های شهیدی که برای تبلیغ دین اسلام و ارزش‌های انقلاب مرز نمی‌شناخت

مجاهدت‌های شهیدی که برای تبلیغ دین اسلام و ارزش‌های انقلاب مرز نمی‌شناخت

شهید سید محمدعلی رحیمی، مسئول خانه فرهنگ ایران در مولتان پاکستان در ۲ اسفندماه سال ۱۳۷۵ به شهادت رسید تا عنوان پرافتخار شهید اقتدار فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، به این سرباز مکتب سیدالشهدا(ع) برسد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، شهید سید محمدعلی رحیمی در سال ۱۳۳۶ در شهر اهواز در خانواده‌ای متدین و روحانی متولد شد. از همان دوران کودکی، نوری در وجود این شهید عزیز جلوه گر بود که همچون ستاره‌ای می‌درخشید به طوری که پدربزرگش که خود از روحانیون بزرگوار بود درباره او چنین می‌گفت: در وجود این پسر چیزی هست که در دیگران نیست، من در وجود او خیر دنیا و آخرت را می‌بینیم.

آن شهید والامقام دوران کودکی و تحصیلات ابتدایی خود را در شهر اندیمشک گذراند. سپس تحصیلات متوسطه را در تهران به پایان رساند و در سال ۱۳۵۹ ازدواج کرد. شهید رحیمی از همان دوران کودکی تحت تربیت مذهبی خانواده‌اش قرار گرفت و به انجام واجبات دینی خود همت می‌گماشت و در دوران جوانی نیز به تشکیل جلسه قرآن و کلاس‌های دینی می‌پرداخت.

او در دوران پیروزی انقلاب اسلامی با حضور فعال خود در تظاهرات و پخش اعلامیه‌های حضرت امام خمینی(ره)، ارادت خود را بر امام عزیز و انقلاب اسلامی ابراز کرد.

آن شهید سرافراز انقلاب اسلامی، بعدها در واحد تبلیغات کمیته و سپس، در سپاه پاسداران مشغول به فعالیت شد. در سال ۱۳۶۰ مسئولیت کانون بعثت در جنوب تهران را عهده دار شد و بعد از آن، به مدت یکماه جهت تبلیغات اسلامی به کشور پاکستان عزیمت کرد.

او پس از بازگشت از پاکستان، به علت شایستگی و لیاقتی که از خود نشان داده بود، مسئولیت اداره خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران واقع در دهلی‌نو را به ایشان واگذار کردند که طی ۷ سال این مسئولیت خطیر را با کمال شایستگی به انجام رساند.

آن شهید بزرگوار پس از بازگشت از کشور هند و دو سال اقامت در ایران، برای دومین بار به عنوان مسئول خانه فرهنگ ایران در مولتان پاکستان منصوب شد که بعد از یکسال و نیم فعالیت فرهنگی ـ اسلامی با وجود تهدیدهای پیاپی به مرگ که توسط عوامل استکبار (سپاه صحابه وابسته به وهابیون) صورت می‌گرفت، ایشان همچون مولای خود حضرت امام حسین(ع) ایستادگی کرد و سرانجام در روز دوم اسفندماه سال ۱۳۷۵ در حین انجام وظیفه در محل کار خود و به جرم شیعه دلسوخته حضرت امیرالمؤمنین(ع) بودن به دست عوامل گروهک سپاه صحابه از سرسپردگان آمریکا به درجه رفیع شهادت نایل آمد. او ۱۵ اسفندماه به خاک سپرده شد و راستی سخن آن پیرفرزانه (پدربزرگ شهید) چه خوش تعبیر شد.

سید محمدعلی رحیمی شهیدی است که عمر خود را صرف ترویج و تبلیغ دین اسلام و ارزش‌های انقلاب اسلامی کرد و با منش و گفتار خود بر وحدت و نزدیکی میان همه مذاهب اسلام تأکید و با تبلیغ زبان فارسی سعی بر توسعه عمق استراتژیک انقلاب اسلامی داشت.

شهدای اقتدار فرهنگی ایران در خارج از کشور، نمونه‌ای از ایثارگری‌ها و جانفشانی‌های فعالیت‌های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از مرزهای آن برای اشاعه و گسترش فرهنگ اسلام ناب محمدی و ترویج فرهنگ اصیل اسلامی ایرانی هستند که سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به انقلاب اسلامی تقدیم کرده است.

این مسیر توسط شهید صادق گنجی (مسئول خانه فرهنگ کشورمان در لاهور پاکستان / سال ۱۳۶۹)، شهید سید محمدحسین نواب (نماینده فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بوسنی / سال ۱۳۷۳) و شهید حجت‌الاسلام ابراهیم انصاری (رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در لبنان / سال ۱۳۹۲) تداوم یافت.

روحشان شاد و یادشان گرامی.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha