به گزارش خبرنگار بخش تجسمی ایسنا، جشنواره چهاردهم هنرهای تجسمی فجر همزمان در تهران و ۳۰ استان کشور روز جمعه ۱۵ بهمنماه ساعت ۱۷ در موسسه فرهنگی هنری صبا آغاز به کار کرد و پس از ۱۵ روز، امشب به کار خود پایان می دهد.
حوالی ظهر آخرین روز با بازدیدکننده چندانی همراه بود و موسسه فرهنگی ـ هنری صبا فضایی نسبتا آرام را سپری کرد که از طرفی می توانست برای بازدیدکنندگان تضمینی برای پیشگیری از ویروس کرونا و شیوع سویه جدید آن باشد که این روزها در کشور غوغا می کند.
بازدیدکنندگانی که در آخرین روز این نمایشگاه حاضر شده بودند، اغلب مشغول تصویربرداری از آثاری بودند که در طبقه اول و در بخش کیوریتوریال به نمایش گذاشته شده بودند. گویی هنر محمد احصایی در خلق تابلوهای خوشنویسی بازدیدکنندگان انگشت شمار را در طبقه اول اسیر کرده بود.
یکی از مواردی که انتقاد برخی از بازدیدکنندگان را درباره این دوره از جشنواره برانگیخته بود، فضای تاریک بخش طوبای زرین بود. این طبقه که به نمایش آثار بخش رقابتی چهاردهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر اختصاص دارد، آثار هنرمندان مختلفی را در رشتههای گوناگون شامل میشود.
با این حال یکی از بازدیدکنندگانی که به صورت انفرادی مشغول بازدید از نمایشگاه بود، در این رابطه به خبرنگار ایسنا گفت: «فضای تاریک این طبقه را خیلی دوست داشتم. نور کم در نمایشگاه به نظرم جذاب است.»
او که در رشته خوشنویسی مشغول فعالیت است، ادامه داد: «بیشتر توجهم به بخش خوشنویسی و آثار بخش کیوریتوریال جذب شد.»
چهاردهمین دوره از جشنواره هنرهای تجسمی فجر اگرچه با انتقاداتی درباره تکراری بودن کادر داوری همراه بود، اما در عین حال در این دوره تعداد شرکتکنندگان و آثار به نمایش گذاشته شده در مقایسه با دورههای قبلی افزایش داشت و اضافه شدن بخش هنرهای جدید در این دوره حال و هوایی تازه به نمایشگاه داده بود.
به گزارش ایسنا، نمایشگاه آثار چهاردهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر امروز به صورت رسمی به کار خود پایان می دهد و هنوز خبری مبنی بر تمدید این نمایشگاه به گوش نرسیده است.
مراسم اختتامیه جشنواره هنرهای تجسمی فجر با کمی فاصله اسفندماه برگزار می شود.
انتهای پیام
نظرات