• شنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۳:۲۴
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1400113022806
  • خبرنگار : 71552

فروغی: بین من و دادگر کدورتی بود/ میدان بیش‌تری به تیراندازی داده شود

فروغی: بین من و دادگر کدورتی بود/ میدان بیش‌تری به تیراندازی داده شود

جواد فروغی به تعطیلی لیگ برتر تیراندازی و تعویق انتخابات فدراسیون اشاره کرد.

به گزارش ایسنا، در جریان برگزاری انتخابات فدراسیون تیراندازی جواد فروغی به تعطیلی لیگ برتر و هم‌چنین تعویق برگزاری انتخابات این فدراسیون اشاره کرد.

فروغی در این خصوص گفت: افراد مسئول نمی‌توانند خودشان را خالی از نقد بدانند که در این‌صورت معصوم هستند. کدورت‌هایی هم بین من و آقای دادگر بود.  با وجود همه نقدها، کدورت‌ها و فرازونشیب‌ها باید کارنامه دادگر را لحاظ کرد.

او در ادامه گفت: اکنون باید شرایط فدراسیون با حضور قربانی‌ بهتر شود. لیگ برتر تیراندازی تعطیل شد و کسی هم به این موضوع اعتراض نکرد اما من به عنوان ورزشکار ناراضی هستم. شاید یکی از دلایل آن تغییر زمان برگزاری انتخابات بوده باشد که امیدوارم این اتفاق در دیگر فدراسیون‌ها رخ ندهد.

فروغی گفت: متاسفم که این اتفاق رخ داد و امیدوارم که در دوره ریاست جدید این اتفاق رخ ندهد. نمی‌دانم دلیل آن چی بود؟ اگر دلیل آن را شیوع کرونا بدانند که قابل قبول نیست چون ابزار تیراندازان شخصی است. اگر مساله مالی است که قبلا هم این موضوعات بوده است امیدوارم این اتفاقات دیگر رخ ندهد.

ملی‌پوش طلایی کشورمان در المپیک توکیو هم‌چنین در جمع خبرنگاران درباره برگزاری مجمع، خاطرنشان کرد: امیدوارم آقای قربانی در مسیر جدید موفق باشد اما مشکلات زیاد است. تیراندازی در آن جایگاهی که باید، قرار نگرفته و یکی از انتظارات ما این است میدان بیش‌تری به این رشته داده شود.

وی افزود: ورزشکاران از حقوق ثابتی برخوردار نیستند و چشم به بودجه دارند. مسائل مالی و معیشتی نقطه مشترک همه ورزشکاران است که امیدوارم حل شود. مشکل تجهیزات و ابزار که هم گران است و هم شامل تحریم می‌شود، از دیگر مشکلات ما به شمار می‌رود. تیراندازی یکی از پرخرج‌ترین و کم درآمدترین رشته‌هاست. متاسفانه آن چه که از یک فدراسیون المپیکی انتظار می‌رود آن را نمی‌بینیم.

این ملی‌پوش تپانچه کشورمان با بیان این که سالن‌های تیراندازی تجهیزات و مهمات ندارند، گفت: ما سالن‌هایی داریم که افتتاح هم شده‌اند اما چون تجهیزات و مهمات ندارند بدون استفاده مانده‌اند. تجهیزات گران و مشمول تحریم است. باید تیرانداز بتواند با هزینه مناسب سلاح تهیه کند. به نسبت میزان مصرف تجهیزات، تیراندازی پر هزینه‌ترین و کم درآمدترین رشته برای ورزشکار است. باید مسیری در نظر گرفته شود تا از موانع عبور کنیم.

او گفت: به اندازه‌ای که برای فدراسیون انتظار می‌رود در بحث روانشناس وماساژور امکانات نداریم. در بحث سرانه اماکن ورزشی، تیراندازی از سایر رشته‌ها عقب‌تر است. سالن‌هایی هستند که سال‌ها از افتتاح آن‌ها گذشته ولی به دلیل نبود امکانات مثل سلاح و فشنگ، خاک می‌خوردند و این اموال عمومی در حال تخریب است.

وی افزود: در بحث برگزار نشدن لیگ متاسفانه صدایی از کسی در نیامد. باید آسیب شناسی شود که چرا لیگ تعطیل شده است. ما در شرایط سخت‌تر کرونا لیگ را برگزار کردیم و خداراشکر اتفاق بدی نیفتاد. مشکلات مالی هم همیشه بوده است. اگر این دو دلیل برای برگزار نشدن لیگ عنوان شود قابل قبول نیست. اگر مشکل برگزار نشدن لیگ  به دلیل تعویق انتخابات بوده باشد، امیدوارم در رشته دیگری این اتفاق رخ ندهد تا ورزشکار با تعویق انتخابات ضرر نکند.

 فروغی درباره بدهی تیراندازی، گفت: پرداخت بدهی از ملزومات است اما این که کیسه فدراسیون چقدر ظرفیت دارد، آقای قربانی خودش برنامه دارد. اگر بتوانند مسائل را از شاخه‌های بالا حل کنند قطعا فایده بیش‌تری خواهد داشت.

این تیرانداز تیم ملی در خصوص تعطیلی اردو در آستانه اعزام به مسابقات جهانی مصر گفت: می‌شد تمرین را منسجم‌تر کرد. بین اردوها ۶ تا ۸ روز همیشه تعطیلی هست و می‌توان انتظار داشت که تعطیلی کم‌تر باشد. اردوها دوباره شروع شده و تا اعزام در اردو هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha