به گزارش ایسنا و به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ پس از تجاریسازی و ارائه محصولات و خدمات شرکتهای دانشبنیان و خلاق فعال در فناوریهای شناختی، شرکتهای متقاضی، دانشگاهها، مراکز علمی، پژوهشی و دانشگاهی با استقبال از این تولیدات، زمینه را برای توسعه پژوهشهای مرز دانش، تحقیقات کابردی و ایجاد مقدمات درمان بیماران با استفاده از این تولیدات فراهم کردند.
تنوع در تولیدات شناختی
طیف متنوعی از محصولات و خدمات شناختی توسط شرکتهای فعال این حوزه ارائه شده است که از جمله آنها میتوان به ایمپلنتهای مغزی، تحریک الکتریکی عمقی مغز، تحریک مغناطیسی مغز، واقعیت مجازی برای جوندگان، تحریک بویایی، رهگیر چشمی، الکترود و سیستمهای ثبت و تحریک مغز و نیز بازیها و برنامههای کاربردی شناختی اشاره کرد.
با رونمایی از دستاوردها و توانمندیهای حوزه علوم شناختی، ۳۰ مرکز علمی و دانشگاهی در سطح کشور با ارسالی درخواستهایی به ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تمایل و آمادگی خود را برای خرید تجهیزات و ابزارهای حوزه شناختی برای انجام فعالیتهای تحقیقاتی و آموزشی اعلام کردند.
ارزش اقتصادی ۱۱۰ میلیارد ریال
مراکز علمی و دانشگاهی با ارسال ۴۰ درخواست، خواهان خرید ۲۰ محصول فنی و تخصصی حوزه علوم شناختی به ارزش اقتصادی ۱۱۰ میلیارد ریال از مرکز و شرکت دانشبنیان فعال در حوزه علوم شناختی شدند.
بومیسازی تجهیزات و ابزارها، توسعه و تقویت بازار کسبوکارهای مراکز و شرکتهای دانشبنیان و تجاریسازی محصولات و تجهیزات حوزه علوم شناختی، از اهداف رونمایی از تجهیزات و ابزارها حاصل از اجرای این طرحهای تحقیقاتی بوده است.
برخورداری از سقف ۵۰ درصد تخفیف
مراکز علمی و بالینی کشور میتوانند نیازمندیهای فنی و تخصصی خود در حوزه علوم شناختی را با برخورداری از سقف ۵۰ درصدی حمایت این ستاد، تهیه و تامین کنند.
ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در چارچوب اهداف و راهبرد تعیین شده تلاش میکند با حمایت از اجرای طرحهای تحقیقاتی در بخشهای فنی و تخصصی، زمینه رشد، توسعه، بومیسازی و تامین نیازهای مراکز علمی و تحقیقاتی به تجهیزات، ابزارها و سیستمها در علوم شناختی را در داخل کشور فراهم آورد.
انتهای پیام
نظرات