• دوشنبه / ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ / ۰۹:۲۱
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1400112519465
  • خبرنگار : 50130

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی لستان خبر داد:

چاپ ۳۰۰۰ مقاله توسط محققان دانشگاه علوم پزشکی کردستان

 چاپ ۳۰۰۰ مقاله توسط محققان دانشگاه علوم پزشکی کردستان

ایسنا/کردستان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کردستان از تأسیس و فعالیت ۱۰ مرکز تحقیقاتی در قالب پژوهشکده توسعه سلامت در این دانشگاه خبر داد و گفت: علاوه بر مراکز تحقیقاتی، واحدهای‌ توسعه تحقیقات بالینی در بیمارستان‌های کوثر، بعثت و توحید سنندج نیز فعال است.

دکتر افشین ملکی در گفت‌وگو با خبرنگاران استان، با اشاره به نقش و جایگاه تحقیقات دانشجویی در ارتقاء آینده پژوهش در کشور، در خصوص فعالیت‌های کمیته تحقیقات دانشجویی اظهار کرد: تاکنون ۳۳۵ طرح دانشجویی در شورای پژوهشی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه مصوب شده و تعداد ۲۰۶ مقاله نیز توسط دانشجویان عضو این کمیته به چاپ رسیده است.

وی در ادامه از تصویب ۶۰ طرح تحقیقاتی مرتبط با تحقیقات در زمینه COVID-۱۹ از زمان شیوع این بیماری خبر داد. 

چاپ ۳۰۰۰ مقاله بر اساس پایگاه داده اسکوپوس 

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کردستان در خصوص سایر دستاوردهای دانشگاه در زمینه تحقیقات و فناوری نیز عنوان کرد: تاکنون قریب به ۳ هزار مقاله بر اساس پایگاه داده اسکوپوس توسط محققان دانشگاه به چاپ رسیده است و حدود ۶۷ هزار استناد به مقالات چاپ شده دانشگاه صورت پذیرفته است.

دکتر ملکی ادامه داد: در زمینه رتبه‌ بندی‌های بین المللی نیز، دانشگاه در حوزه پژوهش جزو رتبه‌های برتر کشور بوده و از جایگاه مناسبی در نظام های رتبه بندی علمی قرار دارد.

تصویب ۲۰۰۰ طرح تحقیقاتی و پایان‌نامه 

وی تعداد طرح‌های تحقیقاتی مصوب شامل طرح های تحقیقاتی و پایان‌نامه‌ها را حدود ۲ هزار طرح بیان کرد و گفت: در حوزه فناوری نیز ۲۸ طرح فناورانه در شورای فناوری دانشگاه مصوب و ۱۴ محصول فناورانه نیز توسط شرکت های مستقر در مرکز رشد تولید شده است.

انتشار ۵۰ کتاب تالیفی و کتب ترجمه

این مقام مسئول در حوزه انتشارات نیز از نشر ۵۰ کتاب تألیفی و کتب ترجمه مورد تایید شورای انتشارات دانشگاه خبر داد و افزود: تأسیس و توسعه مرکز رشد توسعه فناوری سلامت جهت حمایت از شرکت‌های نوپا و دانش‌بنیان، راه‌اندازی مرکز جامع نوآوری سلامت جهت ایده پروری و کمک به تجاری سازی محصولات سلامت محور، اخذ مجوز آزمایشگاه جامع تحقیقاتی جهت خدمات دهی به محققان این دانشگاه و محققان سراسر کشور و راه اندازی طرح مطالعاتی کوهورت دهگلان به عنوان بخشی از مطالعه کشوری پرشین کوهورت از دیگر دستاوردهای این حوزه است.

انتهای پیام

برچسب‌ها:
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha