به گزارش ایسنا، اعضای شورای اسلامی شهر تهران در نوبت سوم چهل و هفتمین جلسه علنی این شورا در ادامه بررسی تبصرههای لایحه بودجه سال آینده شهرداری تهران بررسی تبصره ۳۱ این لایحه را درخصوص توسعه محلهای در دستور کار داشتند که در همین راستا امانی در تشریح این تبصره گفت: در اجرای بند هشتم ماده ۴۰ برنامه پنج ساله سوم توسعه شهر تهران و اجرایی نمودن پروژههای توسعهای محلهای علیالخصوص در محلات کمبرخوردار، شهرداری تهران مکلف است از محل اعتبارات با عنوان اجرای پروژههای مستمر توسعه محلهای حداکثر تا پایان فروردینماه سال آینده نسبت به تهیه فهرست پروژههای اجرایی به تفکیک هر منطقه و محله با تأیید کمیسیون برنامه و بودجه اقدام و به شهرداران مناطق برای اجرا ابلاغ شود.
وی افزود: شهرداری تهران مکلف است براساس شاخصهای علمی و سنجش عدالت ۳۵۴ محله تهران را پایش و لیست محلات کمبرخوردار را به تفکیک منطقه جهت در اولویت قرار گرفتن در طرحهای توسعه محلهای حداکثر تا شهریورماه سال آینده به شورای شهر ارائه کند.
در جریان بررسی این تبصره علیرضا زاکانی شهردار تهران گفت: این تبصره یکی از سرفصلهای خوبی است که در بودجه قرار گرفته و دوستان شورا و شهرداری زحمت کشیدند تعدادی از قرارهای خدمت که وجود داشت در خلال این پروژهها پیشبینی کردند.
وی افزود: پیشنهاد من این است که کمیتهای مشترک میان اعضای شورا به ویژه روسای کمیسیونهای مرتبط با این موضوع و شهرداری تهران تشکیل شود.
زاکانی ادامه داد: در حال حاضر ۲۱۰۰ میلیارد تومان پروژههایی است که مستمر و غیرمستمر در این تبصره مد نظر قرار گرفته که برای ۵۰ میلیارد تومان آن تعیینتکلیف نشده است. برای این موضوع نیازمند اولویتبندی هستیم که این اقدام میتواند در کمیته مشترک انجام شود. در حقیقت برای تعیین اولویتبندی نیاز به همفکری داریم که در این کمیته میتوان کار را انجام داد.
چمران رییس شورای شهر تهران نیز در ادامه بررسی تبصره ۳۱ لایحه بودجه ۱۴۰۱ شهرداری تهران با استقبال از پیشنهاد شهردار تهران گفت: درخصوص این تبصره پیشنهاد میکنم به جای عنوان محلات کمبرخوردار بگذاریم محلاتی که نیاز دارند. همچنین درخصوص کمیته مشترک از سوی شهرداری معاونینی که معرفی میشوند در کمیته قرار بگیرند و از سوی شورا نیز کمیسیون تلفیق در کمیته شرکت خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، نهایتا تبصره ۳۱ لایحه بودجه سال آینده شهرداری تهران با ۱۷ رأی موافق به تصویب اعضای شورای شهر تهران رسید.
امانی در تشریح تبصره ۳۲ این لایحه در خصوص هوشمندسازی نیز توضیح داد: سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران موظف است تا حداکثر یک ماه پس از ابلاغ این سند نسبت به تدوین دستورالعمل شیوه متمرکز و یکپارچهسازی زیرساختهای فناوری اطلاعات و ارتباطات و روش اجرایی شیوه پیادهسازی این تبصره اقدام و برای تصویب به شورای شهر تهران ارائه کند.
تشکری هاشمی عضو شورای شهر تهران با ارائه پیشنهادی گفت: بحث هوشمندسازی امری است که در تمام واحدهای شهرداری قابلیت اجرا و پیادهسازی دارد و در حقیقت علم آیتی و هوشمندسازی و استفاده از تکنولوژی، محدود به یک واحد خاص نیست.
وی افزود: حوزه حملونقل و ترافیک در بخشهای مختلف به عنوان ابزارهای تسهیلگر از سیستمهای هوشمند و فناوری استفاده میکند. در سایر واحدها نیز موضوع به همین شکل است.
تشکری هاشمی اظهار کرد: اینکه استفاده از فناوری به سازمان فاوای شهرداری موکول شود از یک طرف محدود کردن معاونتها و واحدهای تخصصی شهرداری تهران است و از طرف دیگر سازمان فاوا فاقد تخصص لازم در همه امور شهرداری است. لذا باید اجازه دهیم استفاده از هوشمندسازی به تشخیص خود واحدهای تخصصی و زیر نظر سازمان فاوا برای تحقق استانداردسازی حوزه فناوری انجام شود.
در ادامه این جلسه، علیرضا زاکانی شهردار تهران نیز درخصوص این تبصره گفت: ما لایحهای تقدیم کردهایم که در حال حاضر در کمیسیون در حال بررسی است. در این لایحه یک سازمان جدید به عنوان سازمان فناوریهای نوین پیشنهاد کردیم که بسیار فراتر از فناوریهاست. بیتردید سازمان فاوا قابلیت این را ندارد که در حوزه فناوریهای نوین وارد شود. این موضوع نیازمند سازمانی مستقل برای انجام این کار است. به این ترتیب هم سازمان فناوری اطلاعات ارتقاء پیدا میکند و هم سازمان فناوریهای نوین شکل میگیرد. بیتردید این دو قابل ترکیب کردن با هم نیستند و دو حوزه متفاوت با دو کار متفاوت هستند. قطعا در این حوزه بازیگران مختلف حوزه شهری و همه معاونتها درگیر میشوند؛ لذا سازمان فناوری نمیتواند در این جایگاه قرار بگیرد.
به گزارش ایسنا، اعضای شورای اسلامی شهر تهران نهایتا با ۲۱ رأی موافق تبصره ۳۲ لایحه بودجه سال آینده شهرداری تهران را به تصویب رساندند.
امانی در تشریح تبصره ۳۳ لایحه بودجه سال آینده شهرداری تهران نیز عنوان کرد: شهرداری تهران مکلف است آییننامهها، دستورالعملها و شیوهنامههای اجرایی مورد نیاز تبصرههای بودجه سال آینده را حداکثر ظرف مدت سه ماه از تاریخ لازمالاجرا شدن این مصوبه تهیه و برای تصویب به شورای شهر تهران ارائه کنند.
وی افزود: همچنین باید گزارش جامع عملکرد تبصرههای این مصوبه را همراه با مستندات عملکردی از طریق بارگذاری در سامانه جامع تدوین و اجرای برنامه و بودجه شهرداری تهران هر سه ماه یکبار به شورای اسلامی شهر تهران ارائه کند.
اعضای شورای اسلامی شهر تهران نهایتا با ۱۹ رأی موافق و یک رأی مخالف تبصره ۳۳ لایحه بودجه سال آینده شهرداری تهران را به تصویب رساندند.
به گزارش ایسنا، علیرضا زاکانی شهردار تهران در پایان بررسی تبصرههای لایحه بودجه سال آینده شهرداری تهران گفت: از همه اعضای شورا و کمیسیونهای مختلف شورا به ویژه کمیسیون برنامه و بودجه و کمیسیون تلفیق قدردانی میکنم. امیدواریم در مسیر اجرا عملکرد خوبی داشته باشیم و در مقابل دوستان شورا و مردم سربلند شویم.
انتهای پیام
نظرات