• چهارشنبه / ۲۱ آذر ۱۴۰۳ / ۱۰:۱۱
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1403092115309
  • منبع : شهرداری تهران

نمایشگاه عرضه تولیدات مددجویان بهبودیافته در بوستان لاله برپا شد 

نمایشگاه عرضه تولیدات مددجویان بهبودیافته در بوستان لاله برپا شد 
عکس تزیینی است

نمایشگاه عرضه تولیدات کسب و کارهای حامی شهر توسط مددجویان بهبود یافته به همت سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران و با هدف اشتغالزایی این گروه هدف در بوستان لاله برپا شده است.

به گزارش ایسنا، نمایشگاه عرضه تولیدات کسب و کارهای حامی شهر توسط مددجویان بهبود یافته به همت سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران و با هدف اشتغالزایی این گروه هدف برپا می شود. این اقدام به صورت آزمایشی با برپایی نمایشگاه کوچکی با حدود ۳۰ غرفه اواخر تابستان در باغ موزه قصر دایر و مورد استقبال مددجویان و شهروندان قرار گرفت. 

سید محمد نقیب مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران در مراسم افتتاح این نمایشگاه گفت: جامعه هدف ما  از نمایشگاه باغ موزه قصر استقبال خوبی کردند و همین تجربه موفق سبب شد تا نمایشگاه بزرگتری با بیش از ۲۰۰ غرفه در ضلع جنوب غربی بوستان لاله برپا کنیم که بر اساس پیش‌بینی‌ها این نمایشگاه به مدت ۱۰ روز از ۲۰ تا ۳۰ آذرماه دایر خواهد بود. محصولات به طور مستقیم و بی‌واسطه توسط مددجویان بهبودیافته عرضه و به دست شهروندان می‌رسد. ازاین‌رو شهروندان می‌توانند محصول موردنیاز خود را باقیمت مناسب و البته کیفیت خوب خریداری کنند.

طی ۱۰ روز، نمایشگاه در تمام روزها از شنبه تا جمعه ساعت ۱۱ تا ۲۱ دایر است. در واقع تلاش شده تا فعالیت نمایشگاه به نحوی باشد که شهروندان شاغلی که ساعت عصر به منزل بازمی‌گردند فرصت بازدید و خرید داشته باشند. باتوجه‌به نزدیک‌شدن به یلدا، استقبال شهروندان از این نمایشگاه قابل‌توجه خواهد بود.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران افزود: مددجویان مراحل پاکی را طی کرده‌اند و آماده ورود به جامعه هستند. اشتغال مهم‌ترین دغدغه آنها است و برپایی اینگونه نمایشگاه ها می‌توانند گام مؤثر در کاهش این دغدغه باشد. با برپایی نمایشگاه حامی شهر،  از مددجویان صیانت می‌شود و با اعتماد به‌ نفس بیشتر می‌توانند مسیر پاک ماندن را طی کنند.

براساس گزارش اعلام روابط عمومی سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، به گفته سید محمد نقیب تعدادی از مددجویان در مراکز جامعه‌پذیری مشغول کار در کارگاه‌های تولید لباس ورزشی، صنایع‌ دستی، کیف و کفش و مواد غذایی هستند. غرفه‌های نمایشگاه در اختیار آنها قرار گرفته و با حضور در این فضا، تجربیات در حوزه فروش و عرضه هم کسب کنند. همین موضوع به آنها برای ورود به بازار کسب‌وکار کمک می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha