• پنجشنبه / ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۸:۲۱
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1400112116841
  • خبرنگار : 50212

سبزی:

در جنگ ترکیبی اقتصادی باید تهاجمی عمل کرد/گلوگاه‌های فساد باید بسته شود

در جنگ ترکیبی اقتصادی باید تهاجمی عمل کرد/گلوگاه‌های فساد باید بسته شود

ایسنا/مرکزی نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: کشور ما با جنگ اقتصادی ترکیبی شامل سیاسی، اقتصادی و فرهنگی مواجه است و در این نوع جنگ نباید صرفا به دفاع ترکیبی اکتفا کرد بلکه باید تهاجمی عمل کنیم.

حجت‌الاسلام محمد سبزی پنجشنبه ۲۱ بهمن ماه در جریان بازدید مسئولان شهرستان ساوه از شرکت ماسترفوده(گروه صنعتی گلرنگ) واقع در شهرک صنعتی نوبران اظهار کرد: سیر تحول توسعه به گونه‌ای بود که ابتدا با واژه‌هایی نظیر  رشد و توسعه پایدار معنا می شد اما امروز به این نتیجه رسیدند که توسعه پایدار باید باید با اخلاق توام باشد و توسعه اخلاق محور مفهوم واقعی توسعه است.

وی با بیان اینکه صاحبان صنایع فرماندهان جنگ اقتصادی هستند و با اشاره به اینکه فعالیت صنایع و رونق تولید در جنگ اقتصادی یکی از افتخارات است، تصریح کرد:  در توسعه اقتصادی باید آمایش سرزمینی یعنی چیدمان صحیح به درستی انجام شود بدین معنا که اگر شهرک جدید صنعتی احداث می‌شود باید به درستی جانمایی شود یعنی ابتدا زیرساخت‌ها آماده شده و پس از آن بستر تولید فراهم شود.  

وی تصریح کرد: شهرک صنعتی جدید باید متناسب با اقتضائات زمان و مکان چیده شود و شهرک‌های قبلی احداث شده نیز ساماندهی شود تا تولید رونق پیدا کند.

حجت‌الاسلام سبزی با تاکید بر اینکه در تعریف دیگر آمایش صنعتی، ورود صنایع و سرمایه گذاران به روستاها به عنوان کانون توسعه اقتصادی اهمیت دوچندان دارد، افزود: باید نواحی صنعتی در روستاها ایجاد شود تا با تامین زیرساخت از مهاجرت روستاییان جلوگیری کرد و توسعه پایدار و متوازن رقم بخورد.

وی در ادامه خواستار مبارزه با فساد به درستی و با تدبیر شد و افزود: مبارزه با فساد رکن اول و برخورد با مفسد اقتصادی رکن دوم است و باید راهها و گلوگاه های فساد بسته شود تا امنیت اقتصادی در کشور رقم بخورد.

او با تاکید بر اینکه باید ریشه فساد خشکانده شود افزود: سامانه‌ای و سیستمی شدن امور موجب خواهد شد که سیستم فسادزا نباشد و کسی نتواند بستر بروز فساد را فراهم کند.

این نماینده مردم در خانه ملت تاکید کرد: دولت باید اهتمام جدی در حمایت از صنعت، مبارزه با فساد و خشکاندن ریشه فساد داشته باشد و توسعه پایدار اخلاق محور را عملیاتی کند.

وی با اشاره به دغدغه جامعه کارگری برای تامین مسکن نیز گفت: صاحبان صنایع در صورت واگذاری زمین دولتی آماده احداث مسکن برای کارگران هستند و حتی می‌توان با تشکیل تعاونی های مسکن نیاز کارگران را برای داشتن سرپناه برطرف کرد.

به گزارش ایسنا امام جمعه نوبران نیز گفت: توسعه صنعتی منوط به تامین زیر ساخت هاست و شهرک صنعتی نوبران به لحاظ مزیت های فراوانی که دارد در صورت تامین زیرساخت می تواند به یک قطب تولید انواع محصولات به ویژه صنعت غذایی تبدیل شود.

حجت‌الاسلام رسول دادخواه با اشاره به اینکه کمبود مسکن یکی از نیازهای کارگران و قشر متوسط جامعه است، افزود: طرح اقدام ملی مسکن ظرفیتی برای خانه دار شدن افراد فاقد مسکن است که از دولت انتظار می‌رود در شهر نوبران اقدامات موثری برای اجرایی شدن طرح بعمل آورند.

سرپرست فرمانداری ساوه نیز گفت: شهرک صنعتی نوبران ظرفیت بالایی در حوزه صنعت دارد و شهر نوبران دارای ریشه‌های بالای فرهنگی و اجتماعی است. شاکله و ساختار نوبران و ارائه خدمات، چهره این منطقه را دگرگون و متحول کرده است.

مهدی الیاسی با اشاره به اینکه حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی زمینه ساز ارائه متوازن خدمات و توسعه عادلانه خواهد شد، افزود: صنایع متعهد و متخصص و دلسوز، لشکر مقاوم در برابر جنگ اقتصادی هستند.

وی با تاکید بر اینکه تامین برق از ضروریات شهرک صنعتی نوبران است، افزود: طرح اقدام ملی مسکن نیز در مرحله ثبت‌نام است و تامین نیاز مسکن شهرهای غرق آباد و نوبران با مشارکت مردم در ثبت نام این طرح عملیاتی خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ماسترفوده (گروه صنعتی گلرنگ) نیز با اشاره به اینکه این مجموعه تولیدی با ۱۴۳ میلیارد تومان سرمایه گذاری ریالی و ۱۱.۵ میلیون یورو سرمایه گذاری ارزی راه‌اندازی شده است، گفت: این واحد تولیدی با تولید مواد غذایی، پاستیل، آدامس و نوشیدنی در شهرک صنعتی نوبران برای حدود ۲۵۰ نفر اشتغال مستقیم در سه واحد تولیدی ایجاد شده است و در صورت تامین زیرساخت‌های مورد نیاز شهرک صنعتی نوبران برای افزون بر قریب به دو هزار نفر فرصت شغلی جدید با توسعه تولیدات ایجاد خواهد شد.

محمد کریمی تامین زیرساخت‌های مورد نیاز شهرک صنعتی نوبران را یک ضرورت برای توسعه واحدهای تولیدی و صنعتی دانست و  افزود: احداث پست ۶۳ کیلوولت و حل مشکل برق می‌تواند برای بیش از ۱۰ هزار نفر فرصت شغلی جدید ایجاد کند. تامین برق مورد نیاز می‌تواند این شرکت را به یک مجتمع غذایی بزرگ استان مرکزی تبدیل کند.

وی با اشاره به اینکه فاز اول این کارخانه که در تولید آدامس فعالیت دارد بزرگترین کارخانه کشور از لحاظ فضا و ماشین آلات است، گفت: با اجرایی شدن چهار فاز دیگر این مجموعه که در حوزه صنایع تبدیلی میوه شامل کمپوت، لواشک، شیره و ... است به یک مجتمع بزرگ صنایع غذایی کشور تبدیل خواهد شد.

کریمی با اشاره به اینکه در این مجتمع ۱۰ هکتاری دانشگاه جامع علمی کاربردی هدفگذاری شده است، افزود: با حمایت این واحد تولیدی در هنرستان شهر نوبران رشته صنایع غذایی تدریس می شود و چنانچه دانش آموزی تمایل به ادامه تحصیل نداشت می تواند پس از اخذ مدرک دیپلم در این مجموعه تولیدی مشغول بکار شود.

وی با اشاره به اینکه محصولات این مجموعه تولیدی به بیش از ۱۵ کشور صادر می شود، افزود: شهرک صنعتی نوبران زیرساخت و ظرفیت لازم برای تبدیل شدن به شهرک صنعتی غذایی را دارد که لازم است زیرساخت لازم مخصوصا برق تامین شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha