• دوشنبه / ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ / ۰۹:۲۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400111813544
  • خبرنگار : 71610

فراکسیون ترکمن‌ها هم جلسه انتخاب رئیس جمهور عراق را تحریم کرد

فراکسیون ترکمن‌ها هم جلسه انتخاب رئیس جمهور عراق را تحریم کرد

فراکسیون پارلمانی ترکمن‌های عراق و ائتلاف سُنّی "حاکمیت" نیز جلسه امروز (دوشنبه) پارلمان عراق برای تعیین رئیس جمهوری این کشور را تحریم کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، فراکسیون ترکمن‌ها در پارلمان عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که جلسه انتخاب رئیس جمهور را تحریم کرده است.

در بیانیه این فراکسیون آمده است: فراکسیون ترکمن‌ها بار دیگر بر اصرار خود برای نزدیک‌تر کردن دیدگاه‌های احزاب سیاسی ملی به منظور تشکیل یک دولت متوازن متشکل از بخش‌های مختلف تاکید می‌کند.

این فراکسیون همچنین با اشاره به دلیل اتخاذ این تصمیم آورده است: جلسه امروز پارلمان را در راستای دادن زمان بیشتر برای دستیابی به توافقات و تفاهمات سیاسی و جلوگیری از ورود کشور به یک تونل تاریک، تحریم می‌کنیم تا عناصر تروریستی از این وضعیت سوء استفاده نکنند.

ائتلاف سنی "حاکمیت" نیز با ۷۱ نماینده در پارلمان اعلام کرد که جلسه امروز پارلمان عراق را تحریم کرده است و در آن شرکت نمی‌کند.

در بیانیه این ائتلاف آمده است: در راستای حمایت از تلاش‌های سیاسی احزاب سیاسی برای رسیدن به یک راه حل مشترک و توافق با شریکانمان درباره دولت اکثریت ملی تصمیم به عدم حضور در جلسه امروز پارلمان گرفتیم.

ائتلاف حاکمیت، فراکسیون ترکمن‌ها (با هشت نماینده) و فراکسیون "سائرون" (با ۷۳ نماینده) سه طرف تحریم کننده جلسه امروز پارلمان عراق برای انتخاب رئیس جمهور عراق هستند.

ائتلاف حاکمیت عراق از ریاست جمهوری هوشیار زیباری، نامزد حزب دموکرات کردستان عراق برای تصدی پست ریاست جمهوری جدید این کشور حمایت می‌کند که توسط دادگاه فدرال عراق به صورت موقت از رقابت برای تصدی این پست کنار گذاشته شده است.

علی رغم تحریم جلسه امروز اما گفته می‌شود جلسه برگزار می‌شود. برگزاری جلسه پارلمان عراق مستلزم حضور ۱۶۵ نماینده (نیم به علاوه یک) است و برای انتخاب رئیس جمهور نیز باید دو سوم نمایندگان یعنی ۲۲۰ نماینده حضور داشته باشند و به او رأی مثبت دهند.

در همین حال، چارچوب هماهنگی شیعیان عراق نیز در بیانیه‌ای بر ضرورت عدم برگزاری جلسه امروز قبل از دستیابی به توافقات لازم تاکید کرد.

این چارچوب خواستار گفت‌وگو و مشورت برای دستیابی به راه‌حل‌های واقعی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۱۱-۱۸ ۱۰:۲۲

آیا؟ احساس نمی شود که جاویدالاثرهای آسمانی ابومهدی المهندس و سردارحاج قاسم سلیمانی چگونه در میدان دیپلماسی بین تمام اقوام و طوایف و عشایر.....عراق با ایجاد وحدت و اتحاد همبستگی نظامی و سیاسی برقرار کرده بودند....یعنی هم در میدان جنگ از منافع عراق دفاع میکردند هم در میدان سیاست...............