به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه فنی حرفه ای، مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشکده دختران فنی و حرفهای ولی عصر(عج)، شنبه، نهم بهمنماه، با حضور دکتر عرفان خسرویان، سرپرست دانشگاه فنی و حرفهای برگزار شد.
در این مراسم، دکتر خسرویان با اشاره به اهداف و مأموریتهای دانشگاه فنی و حرفهای بیان داشت: «دانشگاه فنی و حرفهای پیشران در کسب و کارهای مهارتی است و ما باید این مجموعه عظیم دانشگاهی را متمایز از سایر دانشگاهها قرار دهیم، زیرا دانشگاه فنی و حرفهی در نقطه حرکت خود در نظام جامع مهارت و اشتغال قرار گرفته است و سایر دانشگاهها در حوزه توسعه علم و فناوری هستند.»
وی افزود: «دانشگاه فنی و حرفهای میبایست به دانشگاه حل مسئله تبدیل شود، زیرا این دانشگاه علاوه بر مأموریت ویژه، مهارتآفرینی را نیز عهدهدار است"
سرپرست دانشگاه فنی و حرفهای، با اشاره به زحمات گسترده در راستای توسعه رشتههای دانشگاه و با تاکید بر نوع و میزان فعالیتهای مهارتمحور درفصل جدید گفت: «دانشگاه فنی و حرفهای با رویکرد تحولگرایی و خلق ثروت میتواند با تکیه بر ظرفیت همکاران و استادان به سمت حل مسائل کشور حرکت کند و به عنوان پیشران در کسب و کارهای مهارتی نقشآفرین باشد.»
خسرویان ضمن تقدیر از رئیس سابق دانشکده، دکتر فعال و ابلاغ حکم انتصاب سرپرست دانشکده ولیعصر(عج)، دکتر بسطامی، توجه بیشتر به امر آموزشهای مهارتی و خدمترسانی به دانشجویان را خواستار شد. در این مراسم، به رسم یادبود هدایایی از آثار قلمزنی دانشکده ولیعصر (عج) به دکتر خسرویان اهدا شد.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفهای ضمن ادای احترام به دو شهید گمنام دانشکده، از امکانات و فضای دانشکده ،کارگاه هنر (قلمزنی ،طراحی و طلا و جواهر) و خوابگاه و سایر فضاهای آموزشی، فرهنگی و پژوهشی بازدید کرد و توضیحات لازم توسط مسئولین ارائه شد.
دانشگاه فنی و حرفهای با همکاری مسئولین استانی می تواند به کسب و کارهای مهارتی کمک کند
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای همچنین، یک روز پیش از شروع اختتامیه دومین جشنواره ملی، فرهنگی و هنری ذوالفقار، به شهر کرمان سفر کرد.
دکتر عرفان خسرویان، در دیدار با نماینده ولیفقیه و امام جمعه کرمان، ضمن تاکید بر تولید خوشههای کسب و کار از طریق دانشجویان دانشگاه فنی و حرفهای به عنوان تنها راه محرومیتزدایی و برونرفت از مشکلات اقتصادی اظهار کرد: متأسفانه در دانشگاههای سنتی در بازه 14 تا 15 سال، دانشجویان وارد بازار کار میشوند، اما 70 تا 80 درصد دانشجویان در دانشگاه فنی و حرفهای بعد از گذشت بازه زمانی 2 الی 4 سال، جذب بازار کار خواهند شد.
خسرویان با ابراز خرسندی از نرخ پایین بیکاری در دانشگاه فنی و حرفهای، خواستار توجه ویژه مسئولان کشوری و استانی به این دانشگاه شد. وی راهکار کاهش نرخ بیکاری در بین جوانان را ایجاد کارگاههای کوچک زودبازده دانست و تصریح کرد: احیای بسیاری از حِرَف در حوزههای کشاورزی، مهارتی و صنایع دستی امری ضروری است.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: این دانشگاه در فصل جدید خود پیشران کسب و کارهای مهارتی خواهد بود و با همکاری مسئولین استانی میتواند به شکوفایی اقتصادهای محلی و کسب و کارهای مهارتی کمک کند. ایشان، با اشاره به زیرساختها، دانشجویان و استادان دانشگاه فنی و حرفهای افزود: ترویج فرهنگ کار و اشتغال زایی در میان جوانان، راه مقابله با ناامیدی است.
حجت الاسلام والمسلمین دکترعلیدادی سلیمانی و عضو شورای سیاستگذاری دومین جشنواره ملی فرهنگی هنری "ذوالفقار" نیز در سخنانی ابراز داشت: سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه ای، دانشگاه استان و همکاری مسئولان محلی سه ضلع کمککننده جهت تحقق اهداف دانشگاه فنی و حرفهای هستند. ایشان کمبود تجهیزات کارگاهی و عدم ارتباط دانشگاه با بازار را دو نقطهضعف فعلی دانشگاه عنوان کرد و گفت: دانشگاه فنی وحرفهای باید به سمت جذب سرمایه از بخش خصوصی برود.
انتهای پیام
نظرات